SUV PEUGEOT RANGE

i

PRIJEĐI GRANICE UOBIČAJENOG

"Neka horizont bude vaša polazna točka.
Neka nepoznato postane vaša svakodnevnica.
Iskoristite svaku prepreku za novi zamah.

Nastavite tamo gdje su svi stali."

OTKRIJ GRUNNFØR S NOVIM SUV 2008

i

/image/10/9/suv-range-2008-01-en.341109.jpg

"MORALI SMO BITI TAMO DA BI ZAVRŠILI NAŠE UMJETNIČKO PUTOVANJE."

Otišli su tamo gdje je priroda još uvijek potpuno netaknuta odnosno tamo gdje se arhitektura idealno slijeva s divljinom, a put im je otvorio njihov Peugeot 2008.

Put do tog čarobnog mjesta vodio ih je od glatkog asfalta do pješčane podloge i od mekanog terena do vode, pri čemu su mogli u potpunosti da se oslone na tehnologiju Grip Control koja je zaista neizostavni saputnik.

Još nikada do sada nisu otputovali tako daleko, na sam kraj puta, do krajnjih granica umjetničkog stvaralaštva.

OTKRIJ BOUZLOUDJA S NOVIM SUV 3008

i

/image/11/0/suv-range-3008-01-en.341110.jpg

"POMJERILI SMO GRANICE MOGUĆEG"

Širenje granica istraživanja s najvišom tehnologijom. Ovaj izazov prihvatili su trojica upravljača bespilotnih letjelica odnosno dronova, koji su s novim SUV-om 3008 krenuli u istraživanje konstrukcije koja je pala u zaborav.

Na usamljenijim i također opasnim cestama se je ultra-povezani SUV pokazao savršenim pratiocem na njihovom epskom retro-futurističkom putovanju.

A što je vrhunac? Utrka dronova na tako bizarnom putu kao okolna historijska arhitektura koju su zabilježili ... možda posljednji put.

OTKRIJ FINGAL'S CAVE S NOVIM SUV 5008

i

/image/11/1/suv-range-5008-01-en.341111.jpg

"ODLUČILI SMO DA KRENEMO NA MUZIČKU I SPELEOLOŠKU EKSPEDICIJU"

Geološka tajna uz obalu Škotske po kojoj je nazvano remek-djelo velikog kompozitora Felixa Mendelssohna. To je sve što je bilo potrebnom DJ-vima prije nego što su krenuli na akustičnu ekspediciju svog života.

Equipped with their MPC and the Focal®S programom MPC i zvučnim sistemom Focal® Hi-Fi su u novom SUV-u 5008 uhvatili svaku kap kiše, svaki dah vjetra, svaku krivinu ceste.

To ih je inspiriralo za originalni muzički rad kojeg su vježbali u sigurnom utočištu prtljažnika njihovog SUV-a i na kraju putovanja u svojoj verziji snimili čak na licu mjesta koje ih je inspiriralo.

SUV VOZILA PEUGEOT