STANJE U PERIODU KORONAVIRUSA (COVID-19) OBAVJEŠTENJE

OPTIMIZIRANO SPORTSKO VOZILO

NOVI SPORTSKI IZGLED

/image/28/6/peugeot-508pse-1902pj-100.532286.jpg

Linije konceptnog vozila 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED naglašava posebna siva boja karoserije "Selenium" koja se mijenja s obzirom na svjetlost zahvaljujući malim bisernim česticama u boji. Za dodatnu energičnost ove nijanse u boji pobrinut će se umetci "Kryptonite".

Lavlje kandže ugrađene su kao kose linije koje dodatno naglašavaju zadnja LED svjetla koja krase crna i nijansa Kryptonite. Kromirane djelove zamijenile su svjetleće crne površine, a legendarni logotip lava i monogrami "Peugeot 508" anodizirani su kao kod konceptnog vozila PEUGEOT e-Legend.

Vanjski retrovizori kao simbol neprolaznog sportskog izgleda imaju kućište od karbonskih vlakana

/image/28/8/peugeot-508pse-1902pj-007.532288.jpg

Aerodinamični dizajn pobrinut će se za prefinjeni izgled i novo konceptno vozilo 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED povesti u novu dimenziju.

Prednji odbojnik je izrazitiji, osim bočnih krilca nalaze se veliki prorezi za hlađenje mehaničkih dijelova; ukrasna maska razreže zrak i lebdećim letvicama ga preusmeri do hladnjaka.

/image/28/9/peugeot-508pse-1902pj-002.532289.jpg

U predjelu zadnjih ugaonih stakala ugrađene su izdužene lopatice. Donji dijelovi karoserije opremljeni su lopaticama.

Zadnji dio zadržao je istu ravnotežu i prefinjenost, ali bez dodatnog spojlera, a zahvaljujući novom zračnom usmjerivaču dobio je još prodorniji karakter.

PEUGEOT i-Cockpit®: INSTINKTIVNA EFIKASNOST

/image/28/7/peugeot-508pse-1902pj-010.532287.jpg

PEUGEOT i-Cockpit novom konceptnom vozilu 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED pruža veću efikasnost: kompaktni volan pobrinut će se za izuzetnu okretljivost, a instrument tabla u visini očiju omougćava vozaču jasan pregled ceste i 100 % koncentraciju.

Nova sjedala, koja pružaju optimalnu potporu, prekrivena su plemenitim kožnim presvlakama i materijaom alcantara® s ukrasnim šavovima u boji Kryptonite i crnoj Onyx. Svaki sastavni dio putničkog prostora pažljivo je dizajniran, uključujući stubiće vjetrobranskog stakla, vrata i zadnjeg ugaonog stakla koji su prekriveni kožom alcantara®.

Za potpuno nova senzorna i vizualna iskustva pobrinut će se i ručica mjenjača s impulsnim prebacivanjem koja ima djelić od kože alcantara®.

Ploče vrata imaju perforiranu površinu kroz koju se mogu vidjeti udubljenja Kryptonite koja postaju sve manja i prelaze u jednakomjernu traku na armaturnoj ploči koja ima na gornjem dijelu Kryptonite ukrasne šavove. Središnju konzolu elegantno okružuju karbonska vlakna koja naglašavaju dinamičnu osobnost vozila.

Nijedan detalj nije ispušten: čak na unutrašnjoj strani brava vrata može se primijetiti suptilna dekoracija u nijansi Kryptonite.