HAPPY NEW YEAR 2022

NOVI PEUGEOT 9X8 HYPERCAR – DIZAJNIRAN ZA UTRKE

PEUGEOT je otkrio prototip Hypercar 9X8, svoje trkaće vozilo posljednje generacije koje će u 2022. godini nastupiti na Svjetskom prvenstvu u izdržljivosti FIA (WEC). Hiper učinkovit PEUGEOT 9X8, koji pokreće hibridni motor i koji je opremljen pogonom na sva četiri točka, dio je strategije neo efikasnosti koju je razvila marka PEUGEOT i namijenjena je kako za vozila serijske proizvodnje tako i za takmičarski sport te pruža ekološki prihvatljive i odgovorne performanse. Ključnog značaja u stvaranju trkaćeg automobila 9X8 je bila bliska saradnja između tima inženjera iz odjela PEUGEOT SPORT i tima dizajnerskog studija PEUGEOT Design.

NOVI PEUGEOT 308: KOMPAKTNA LIMUZINA

S MOTOROM S UNUTRAŠNJIM IZGARANJEM ILI HIBRIDNIM MOTOROM

Neizmjerno zavodljiv novi PEUGEOT 308, koji nesumnjivo pripada visokoj klasi, očarat će vas svojim snažnim karakterom i dinamičnošću.
Ako želite maksimalno iskoristiti svaki trenutak u vozilu, možete se osloniti na inovativne i kvalitetne tehnologije novog vozačevog mjesta Peugeot i-Cockpit® koji će obogatiti vaša iskustva u vožnji.
Priuštite si udobnost koja vam u toku vožnje nudi najbolju kombinaciju učinkovitosti i performansi i upoznajte naše obećanje Power of Choicei zahvaljujući širokoj paleti hibridnih, benzinskih i dizelskih motora s 60 kilometara dometai.

NOVI PEUGEOT 308 SW: KARAVAN

S MOTOROM S UNUTRAŠNJIM IZGARANJEM ILI PRIKLJUČNO HIBRIDNIM

Oslobodite se stereotipova i uživajte u svakom trenutku za volanom novog PEUGEOTA 308 SW.
Prepustite se njegovom izražajnom nekonformističkom stilu i njegovim novim tehnologijama koje su dizajnirane za što kvalitetnije provođenje vremena u vozilu.
Zahvaljujući obećanju Power of Choiceikoje vam daje marka PEUGEOT, za svog novog karavana PEUGEOT 308 SW možete slobodno birati između benzinskih, dizelskih i priključnih hibridnih motora.

UPOZNAJTE NAŠA PRIKLJUČNA HIBRIDNA VOZILA

Upoznajte nov način vožnje s priključnim hibridnim vozilima PEUGEOT. Priključna hibridna vozila su svestrano korisna i prikladna za duga putovanja..

Brzo preklopite na 100 % električni pogon i pređite do 59 kilometarai prema ciklusu WLTP.

Kombi limuzina, karavan ili SUV, naš izbor priključnih hibridnih vozila zadovoljit će sve vaše potrebe jer spaja inovativni dizajn, izuzetne ekološke performanse i najsavremenije tehnologije, a sve to bez bilo kakvih kompromisa.

UPOZNAJTE NAŠA ELEKTRIČNA VOZILA

Pređite na nultu stopu emisija s električnim vozilima marke PEUGEOT.

Električna vozila iz našeg izbora mogu udovoljiti svim vašim potrebama: ultra kompaktno gradsko vozilo, kompaktni SUV , porodični monovolumen, kombi limuzina.

Vozila PEUGEOT na 100 % električni pogon ujedinjuju inovativan dizajn, izuzetne ekološke performanse i najnaprednije tehnologije..