PRESKOČI NA SADRŽAJ
PEUGEOT 208
 
 
PEUGEOT 208
PERSONALIZIRANA BUDUĆNOST

Revolucionarna promjena u području mobilnosti i stilskog dizajna.

Sve izvedbe gradskog automobila PEUGEOT 208, električne, benzinske i dizelske, svoju mladost izražavaju u svakom najmanjem detalju. 

 

 

 
 
PEUGEOT 208
PERSONALIZIRANA BUDUĆNOST
Revolucionarna promjena u području mobilnosti i stilskog dizajna. Sve izvedbe gradskog automobila PEUGEOT 208, električne, benzinske i dizelske, svoju mladost izražavaju u svakom najmanjem detalju. 
 • Domet u 100% električnom načinu: Do 400 km WLTP(i) Za izvedbu e-208 GT i do 362 km kod ostalih izvedbi s 16“ felgama - Navedene vrijednosti dometa i potrošnje električne energije su u skladu s ispitnim postupkom WLTP, kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. dalje obaviti sva nova vozila. Mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i različite faktore kao što su: brzina, toplotna u unutrašnjosti vozila, stil vožnje i spoljašnja temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno od snage punjača koji je ugrađen u vozilo, od kabla za punjenje, a također i od tipa i učinkovitosti stanice za punjenje koja se koristi. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu.  
 • Vrijeme punjenja: 30 min. za dobijanje 80 % dometa(i) Na brzoj javnoj punionici (100 kW). 
 • Emisije CO₂: 0 g/km
 • Snaga: 100 kW (136 KS)
 • Kombinirana potrošnja: 5,4 litara/100 km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 Vrijednosti WLTP(1): Potrošnja goriva od 5,4 do 6,3 u kombiniranoj vožnji (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: 121 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji: 121 g/km
 • Snaga: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)
 
 
ORDER YOUR PEUGEOT 208
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
 
 
ORDER YOUR PEUGEOT 208
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.

YOUR 208 AVAILABLE IMMEDIATELY

Find your new 208 available now and benefit immediately from exclusive offers.
 

YOUR CUSTOMISED 208

Finish, colours or wheel rims, etc. Configure your PEUGEOT 208 city car according to your desires and benefit from advantageous conditions.
 
 
SENZUALNA PRIVLAČNOST
PEUGEOT 208 može se pohvaliti elegantnim dizajnom karoserije koji ukazuje na sportsko natjecanje.
Njegov moderan i prodoran izgled kroz farove Full LED(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  u obliku tri lavlje kandže potpuno je zadivljujući.
 
 
SENZUALNA PRIVLAČNOST
PEUGEOT 208 može se pohvaliti elegantnim dizajnom karoserije koji ukazuje na sportsko natjecanje. Njegov moderan i prodoran izgled kroz farove Full LED(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  u obliku tri lavlje kandže potpuno je zadivljujući.
 
ISTAKNITE SVOJ STIL
Odaberite nijansu koja vam odgovara između sedam vrhunskih boja. 
 
ISTAKNITE SVOJ STIL
Odaberite nijansu koja vam odgovara između sedam vrhunskih boja. 
 
KONCENTRAT EMOCIJA
Smjestite se u unutrašnjost PEUGEOTA 208.
Vozačevo mjesto najnovije generacije i dinamična prednja sjedala vode vas do novih osjećaja. 
KONCENTRAT EMOCIJA
Smjestite se u unutrašnjost PEUGEOTA 208. Vozačevo mjesto najnovije generacije i dinamična prednja sjedala vode vas do novih osjećaja. 
PEUGEOT 3D i-COCKPIT®
3D DIGITALNA INSTRUMENT TABLA
DINAMIČNA PREDNJA SJEDALA
PEUGEOT 3D i-COCKPIT®
3D DIGITALNA INSTRUMENT TABLA
DINAMIČNA PREDNJA SJEDALA

PEUGEOT 3D i-COCKPIT®

U unutrašnjosti upoznajte novi PEUGEOT i-Cockpit® 3D posljednje generacije. Priuštite si agilnu i intuitivnu vožnju s kompaktnim volanom s integriranim prekidačima(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi. , digitalnu instrument tablu 3D s podešavanjima po mjeri(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi. , velikim 10-inčnim ekranom na dodir HD(i) U seriji, uz doplatu ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  i sedam klavirskih dirki »Toggles switches«.(i) Impulsni prekidači po uzoru na zrakoplovnu tehnologiju. 

3D DIGITALNA INSTRUMENT TABLA

Digitalna instrument tabla(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  s futurističkim holografskim 3D ekranom nalazi se točno u visini vaših očiju. Informacije o vozilu i vožnji prikazuju se vidljivo u dva nivoa, ovisno o važnosti i nužnosti. U podešavanjima možete odabrati one informacije koje želite da su uvijek prikazane.

IZUZETNO LUKSUZNA UNUTRAŠNJOST

Dinamična, udobna i okružujuća prednja sjedala, visoko kvalitetni materijali i presvlake s ukrasnim šavovima pružaju vam lagodnost i dobar osjećaj u gradskom automobilu PEUGEOT 208. Unutrašnji ambijent vašeg vozila možete prilagoditi svom ukusu s paketom za raznoliko kromatsko ambijentalno osvjetljenje u osam boja(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi. koje mu daje još moderniji izgled. 
 
IZVRSNOST KAO POKRETAČKA SNAGA
Izbor materijala, dizajn, motori, povezivanje...
PEUGEOT 208 je dobio najnoviju opremu. Imate sve što vam je potrebno za potpuno nova iskustva. 
IZVRSNOST KAO POKRETAČKA SNAGA
Izbor materijala, dizajn, motori, povezivanje... PEUGEOT 208 je dobio najnoviju opremu. Imate sve što vam je potrebno za potpuno nova iskustva. 
400 KM DOMETA
Sjednite za volan električnog gradskog automobila e-208 i prepustite se emocijama u nečujnoj vožnji sa 100 % električnim pogonom. Možete voziti bilo gdje unutar 400 kilometara(i) Za izvedbu e-208 GT i do 362 km kod ostalih izvedbi s 16“ felgama razreda A. - Navedene vrijednosti dometa i potrošnje električne energije su u skladu s ispitnim postupkom WLTP, kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. dalje obaviti sva nova vozila. Mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i različite faktore kao što su: brzina, toplotna u unutrašnjosti vozila, stil vožnje i spoljašnja temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno od snage punjača koji je ugrađen u vozilo, od kabla za punjenje, a također i od tipa i učinkovitosti korištene stanice za punjenje. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu. . Na raspolaganju imate nekoliko rješenja za punjenje: kod kuće, na poslu ili na putu. 

STALNA OSVJETLJENOST

Zadnji dio ima potpuno jedinstven stilski dizajn, jer se preko njega rasteže ukrasna letva u svjetleće crnoj boji(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  koju krase farovi full LED(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  u obliku tri lavlje kandže. Uključeni su danju i noću kako bi upozorili na opasnost i zaštitili vozilo.

PROČIŠĆENI OBLICI

Ako želite usavršiti izgled svog vozila, odlučite se za jednog od 15“ i 16“ ukrasnih poklopaca ili za 16“ felge s dijamantnom završnom obradom ili u boji odnosno za 17“ felge s umetcima.
AKCIJSKA PONUDA
AKCIJSKA PONUDA

PEUGEOT 208

 

Lavlji bonus u vrijednosti od 4.000 KM*

prilikom kupovine vozila Peugeot 208

 

 

*Ponuda Lavlji bonus važi za fizička i pravna lica za sva vozila prodana (potpisan ugovor o prodaji) i isporučena do 31. 8. 2023. Važi samo za vozila s termičkim motorom za modele Peugeot 208 (4.000 KM).

 

 

 
 
WHY BUY ONLINE
 
 
WHY BUY ONLINE
DIMENZIJE

PEUGEOT 208 - SPOLJAŠNJE DIMENZIJE

Iz svake perspektive jedinstveni gradski automobil

 

 • Dužina: 4055 mm
 • Širina(i) Bez vanjskih retrovizora.  : 1745 mm
 • Visina: 1430 mm

PEUGEOT 208 - UNUTARNJE DIMENZIJE

Iskoristite sav raspoloživi prostor i udobnost za vožnju, bilo da ste sami ili u društvu 

 

Prednja sjedala (1. red)

 • Širina u visini laktova: 1382 mm
 • Visina grudi: 886 mm (877 Cielo)

 

Zadnja sjedala (2. red)

 • Širina u visini laktova: 1411 mm
 • Prostor u predjelu koljena: 239 mm
PEUGEOT 208 - ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

Gradski automobil 208 nudi vam optimalno prilagođenu zapreminu za svakodnevne potrebe. 

 

 • Do 1163 litara u benzinskoj izvedbi
 • Do 1149 litara u dizelskoj izvedbi
PEUGEOT 208 FOR BUSINESS USERS

 

Are you a business user? And you don't have a second to yourself?

Take advantage of all of our dedicated services. Configure, order your PEUGEOT 208 or book an appointment for your vehicle's service directly from your office. 

Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

 
ODABERITE OPREMU ZA SVOJ PEUGEOT 208
Osmislili smo širok izbor opreme i dodataka koji zadovoljavaju vaše najspecifičnije potrebe.
 
ODABERITE OPREMU ZA SVOJ PEUGEOT 208
Osmislili smo širok izbor opreme i dodataka koji zadovoljavaju vaše najspecifičnije potrebe.

ZAŠTITNA CERADA ZA PARKIRANJE
U ZATVORENIM PROSTORIJAMA

KROVNI NOSAČ ZA BICIKL

PEUGEOT e-208 - STANICA ZA PUNJENJE 

PEUGEOT e-208 - TEPISI

 
OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 

 
OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 
NAPUNITE SVOJ
ELEKTRIČNI PEUGEOT

Kako možete napuniti svoje električno vozilo PEUGEOT: punjenje na privatnim ili javnim punionicama.
 
 
UPOZNAJTE PREDNOSTI
ELEKTRIČNOG POGONA
Električni pogon marke PEUGEOT pruža više prednosti: brzo punjenje, optimizacija dometa s obzirom na tip puta, tehnologije za povezivanje…