508

Upoznajte PEUGEOT 508, limuzinu sa petoro vrata premium segmenta, koji je opremljen najnovijim okretnim i vizionarskim vozačevim mjestom PEUGEOT i-Cockpit® i odlikuje se odličnim ponašanjem na cesti.

JEDINSTVENI PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/21/5/pc05-peugeot-508-2018-041-fr.445215.jpg

UPRAVLJAJTE JEDINSTVENIM VOZAČEVIM MJESTOM PEUGEOT i-COCKPIT®.

Preuzmite kontrolu nad prekidačima za upravljanje PEUGEOT i-Cockpit® i testirajte najnoviju verziju okretnog i vizionarskog vozačevog mjesta s kompaktnim volanom, digitalnom pločom u visini očiju koja se može podesiti po mjerii i 10-inčnim ekranom na dodir HD s kapacitativnom tehnologijomi. Funkcijama za podešavanje vozila možete upravljati vrhovima prstiju preko klavirskih dirki ("toggle switches") koje su prava poezija na dodir.

 

POVEZIVANJE

/image/21/6/pc05-peugeot-508-2018-413-fr-lf14-wip.445216.jpg

OSTANITE POVEZANI SA SVIJETOM.
Vaše omiljene kompatibilne aplikacije možete prenijeti na 10-inčni kapacitativni ekran na dodiri, zahvaljujući funkciji Mirror Screeni, a svoj pametni telefon možete napunitii na središnjoj konzoli.
Priuštite si potpuno opuštenu vožnju s 3D povezivom navigacijomi i njenom funkcijom za glasovno upravljanje zahvaljujući usluzi TomTom® koja vam u stvarnom vremenu prikazuje sve bitne informacije za vožnjui.
S funkcijom PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi limuzine sa petoro vrata PEUGEOT 508 premium segmenta možete odabrati unutrašnji ambijent po svom ukusu i način vožnje prilagoditi svom raspoloženju zahvaljujući sistemu za aktivni nadzor ovjesa.

UDOBNOST U UNUTRAŠNJOSTI

UDOBNOST SJEDENJA PO MJERI.
Za osiguranje visoke razine udobnosti u najrazličitijim situacijama, PEUGEOT 508 nudi vozaču i suvozaču školjkasto sjedalo s oznakom AGRi, s kojom je bio nagrađen kako njegov ergonomski oblik tako i bogat izbor podešavanjai. Za optimalnu udobnost dostupna su vam sjedala s električnim i memorijskim podešavanjima kao i funkcija grijanja s višetočkovnom masažomi preko osam pneumatskih jastučića.

AUDIO SISTEM HI-FI PREMIUM FOCAL®

Hi-Fi FOCAL®, ZA ČIST ZVUK.
Sistem Hi-Fi premium FOCAL®i nudi pročišćenu i preciznu reprodukciju zvuka za sve one koji žele slušati muziku na najinovativniji način.
PEUGEOT 508 opremljen je sa 10 zvučnika i najboljim akustičkim tehnologijama, čime još dodatno pomjera granice ugrađenih sistema Hi-Fi.

VOZNE PERFORMANSE

ZACRTAJTE SVOJ PUT, I TO INTENZIVNO.
PEUGEOT 508 je dobio najmodernija tehnološka dostignuća marke. Zahvaljujući preciznoj vožnji, udobnom upravljanju volana i primjerenom ponašanju na cesti o kojem brine upravljački ovjesi vozaču nudi još veću slobodu kretanja i preplavi ga emocijama.