PEUGEOT RIFTER – VOZILO S NAJVIŠE 7 SJEDALA

PEUGEOT RIFTER

PEUGEOT Rifter se predstavlja s izdržljivim i prepoznatljivim dizajnom. Njegova moderna i tehnološki usavršena unutrašnjost, koja se odlikuje izuzetnom razinom udobnosti i modularnošću, poziva vas na iskustva u vožnji koja do sada još niste doživjeli

STILSKI USAVRŠEN I INOVATIVNI OBLIK KAROSERIJE

/image/47/0/peugeot-rifter-2018-128-fr.444470.jpg

STILSKI DIZAJN ZA VOŽNJU PO GRADU I IZVAN GRADA

Na području dizajna nije bio sklopljen nijedan kompromis. Elegantno, robusno, okretljivo i učinkovito vozilo za slobodno vrijeme PEUGEOT Rifter simbol je multifunkcionalnosti. Sa svojim kratkim poklopcem motornog prostora i uzdignutim podvozjem izgleda kao da je hrabro pozajmio stilski dizajn terenskih vozilai. Njegovi optički blokovi s integriranim svjetlima i vertikalna ukrasna maska naglašavaju uravnotežen, kompaktan i dinamički oblik karoserije.

/image/48/1/peugeot-rifter-2018-084-fr.444481.jpg

PREPOZNATLJIV PEUGEOTOV STIL

Peugeot Rifter s velikim ponosom prikazuje svoje bogato nasljeđe. Sa svojim prednjim dijelom, karakterističnim za najnovije Peugeotove modele i prepoznatljivim zadnjim svjetlima, PEUGEOT Rifter predstavlja nam se kao najnovija ikona marke Peugeot. Ovo vozilo za slobodno vrijeme dostupno je i u izvedbi GT Line kod koje se prepleću stil i elegancija za još moderniji izgled.

SPREMAN ZA AKCIJU

PEUGEOT i-COCKPIT®, POZIV NA VOŽNJU

Upoznajte čari agilnije i instinktivnije vožnje koju vam nudi PEUGEOT i-Cockpit® s kompaktnim volanom, instrument tablom u visini očiju i velikim 8-inčnim ekranom na dodiri. Održite kontrolu na cesti tako što ćete iskoristiti prednosti privilegiranog položaja za vožnju i sistema Advanced Grip Controli za poboljšanu snagu vuče.

MOTORI ZA JOŠ VEĆU SLOBODU KRETANJA

Priuštite si još prijatnija iskustva u vožnji. Zahvaljujući inovativnim dizelskim i benzinskim motorima uz novi automatski mjenjač EAT8, PEUGEOT Rifter, najnovije vozilo za slobodno vrijeme, ističe se prije svega zbog izuzetnih performansi i niske potrošnje goriva tokom faktičkog korištenja.

INTELIGENTNE ZAMISLI ZA VEĆU JEDNOSTAVNOST

MAŠTOVITA MODULARNOST ZA VEĆU PROSTRANOST I VIŠE MJESTA ZA ODLAGANJE

Vozilo za slobodno vrijeme koje se prilagođava svim vašim željama. Odižuće zadnje staklo, 5 ili 7 sjedala, tri pojedinačna i sklopivai zadnja sjedala s funkcijom Magic Flati, od 775i do 3500i litara zapremine u prtljažnikui, krov Zénith® s brojnim mjestima za odlaganje: zahvaljujući maštovitim rješenjima za modularnost u Peugeot Rifteru nikada ne nestane prostora i omogućava brz i učinkovit utovar prtljage.

/image/47/6/peugeot-rifter-1802styp030.444476.jpg

JEDNOSTAVNA I BEZBRIŽNA VOŽNJA

Inovacija je u središtu putničkog prostora. S povezivom navigacijom 3D, funkcijom Mirror Screeni, uslugama PEUGEOT Connect i bežičnim indukcijskim punjenjem pametnog telefona, PEUGEOT Rifter odlikuje se proširenim mogućnostima za uspostavljanje veze. I kako bi vožnja bila još sigurnija, priuštite si sisteme za pomoć u vožnji posljednje generacije.

PEUGEOT RIFTER ZA PROFESIONALNE KORISNIKE

/image/47/9/peugeot-rifter-1802styp003.444479.jpg

Ako ste samostalni poduzetnik, slobodni umjetnik, direktor poduzeća, upravitelj voznog parka ili korisnik službenog vozila, pozivamo vas da upoznate PEUGEOT RIFTER, povezane usluge i ponude koje su dostupne posebno za naše profesionalne korisnike.

#BEFORE9AM