PEUGEOT RIFTER - DIZAJN

PEUGEOT RIFTER

IZRAZIT I DINAMIČAN STILSKI DIZAJN

/image/50/4/peugeot-rifter-1802styp033.444504.jpg

BESKOMPROMISNI DIZAJN

PEUGEOT Rifter je svojom elegancijom, izdržljivošću, okretnošću i učinkovitošću pravi simbol višefunkcionalnosti. Kratki i visoki poklopac motornog prostora i uzdignuto podvozje dokazuju da je majstorski preuzeo neke od stilskih zapovjedi sportskih terenskih vozila. Njegovi optički blokovi sa svjetlosnom signaturom DRL na LED diodei i vertikalna ukrasna maska naglašavaju uravnotežen, kompaktni i dinamički oblik karoserije.

/image/49/1/peugeot-rifter-2018-127-fr.444491.jpg

PREPOZNATLJIV DIZAJN

Zbog elegantnog oblika karoserije i glatkih linija, novo vozilo za slobodno vrijeme PEUGEOT RIFTER sigurno neće ostati nezapaženo. Završni element od aluminija u sivoj bojii, 17-inske aluminijske felge s dijamantnom obradom*, noseći krovni nosači prtljažnika, produžeci blatobrana i bočni zaštitni elementi crne boje naglašavaju jedinstveni stilski dizajn vozila RIFTER.

/image/49/2/peugeot-rifter-1802styp006.444492.jpg

STAVITE LAVLJE KANDŽE

To su mnogo više od kandži. Sa zadnjim svjetlima i svjetlosnom signaturom u obliku tri lavlje kandže, PEUGEOT RIFTER postaje prepoznatljiv kao novija ikona marke Peugeot. Kuka za vuču, koja je dostupna uz doplatu, nudi još više slobode, dok vam dvostruka bočna klizna vrata sa širokim otvorom i podiznimi dodatno zatamnjenimi staklima omogućavaju pristup u unutrašnjost koja nema potpuno ništa za skrivanje.

UNUTRAŠNJOST SA MODERNIM DIZAJNOM

/image/49/3/peugeot-rifter-2018-093-fr.444493.jpg

Neusporediva udobnost. Sjedite za volan vozila PEUGEOT RIFTER i iskoristite prednosti prilagodljivog položaja za vožnju i kvalitetnih ergonomsko dizajniranih sjedala koja će oduševiti i visoke putnike. Ako tome dodate i neusporedivu zvučnu udobnost, uvidjet ćete da je cjelokupan putnički prostor pravi raj mira.

MODULARNOST SJEDALA I PRTLJAŽNOG PROSTORA

Vozilo za slobodno vrijeme koje se prilagođava svim vašim željama. PEUGEOT RIFTER je dostupan sa 5 ili 7 sjedala i u dvije dužine (standardna i produžena) i nudi primjerne mogućnosti za prilagođavanje. Sjedalo prednjeg saputnika i zadnja klupa za sjedenje djeljiva u omjeru 2/3-1/3i ili tri pojedinačna sjedalai sa sistemom "Magic Flat"ikoji se preklapaju u pod, dva pojedinačna i odstranjiva sjedala u 3. redu… sami odaberite svoj raspored. Prtljažnik nudi od 775 do nevjerojatnih 3500 litara zapremine koja može kod produžene izvedbe sa petoro sjedala dostići čak 4000 litara. I naposljetku, podizno zadnje staklo, nizak prag prtljažnog prostora i ravan podi pojednostavljuju utovar i istovar prtljage.

KROV ZÉNITH®

Krov Zénith®i s električnom rolo zavjesom i ambijentalnim osvjetljenjem na LED diodei ne nudi samo više svjetlosti, već i potpuno prava dodatna mjesta za odlaganje unutar središnjeg krovnog luka, krovni prtljažnik i policu za odlaganje ispod stropa prednjeg dijela vozila.

SPREMIŠNI PROSTORI

Priuštite si brojne mogućnosti za odlaganje. Prednje i zadnje vratne ploče, središnja konzola, prostor za odlaganje pod nogama … PEUGEOT RIFTER se odlikuje rekordnom zapreminomi za odlaganje u svojoj kategoriji. Sve brojnija, prostranija i jednostavnija dostupna mjesta za odlaganje su također ergonomski dizajnirana za svakodnevno praktično čuvanje svih potrebnih predmeta.