Traveller
Traveller

PEUGEOT Traveller

Traveller

PEUGEOT Traveller vas poziva da krenete s njim na put zabave u slobodno vrijeme ili na duga putovanja.

3 RAZLOGA ZA ODABIR PEUGEOT TRAVELLER

POZIV NA PRVOKLASNO PUTOVANJE I UDOBNOST

/image/50/4/peugeot-traveller-layout17-1.203504.jpg

VIŠE MODULARNOSTI I VIŠE FLEKSIBILNOSTI

/image/50/2/peugeot-traveller-layout6-1.203502.jpg

NAJNOVIJI UZOR U SVIJETU LUKSUZNIH KOMBIJA

/image/50/3/peugeot-traveller-layout10-2.203503.jpg

POZIV NA PRVOKLASNO PUTOVANJE I UDOBNOST

/image/49/5/peugeot_traveller_galerie-2-2.203495.jpg

PEUGEOT Traveller vas poziva da krenete s njim na put zabave u slobodno vrijeme ili na duga putovanja.

Njegov moderan i elegantan dizajn karoserije nudi prostranu unutrašnjost koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za udobnošću.
Zabavan i gostoljubiv kombi ispred svog vremena. Vertikalna prednja ukrasna maska, rasvjeta sa LED diodamaii ksenonski farovi i, koji su ugrađeni u karoseriju, dodatno naglašavaju snažan karakter kombi-limuzine PEUGEOT Traveller.
Svoja putovanja možete dodatno pojednostaviti korištenjem 3D navigacije nove generacije s funkcijom glasovnog prepoznavanja. Uključuje i funkciju za puštanje prometnih informacija u stvarnom vremenu TomTom Traffici.

VIŠE MODULARNOSTI I VIŠE FLEKSIBILNOSTI

/image/49/2/peugeot_traveller_layout6-1.203492.jpg
/image/49/3/peugeot_traveller_layout6-162.203493.jpg

PEUGEOT Traveller je dostupan u tri dužine, a visina koja iznosi samo 1,90 m pruža odličnu upravljivost pogodnu za svakodnevnu upotrebu.
Obilje opreme i višestruke konfiguracije sa 5, 7 ili 8 sjedala dostupne i za izvedbu Compact čine PEUGEOT Traveller jednostavnim za upotrebu i prilagodljivim svakodnevnom životu. Pored toga možete u punoj mjeri iskoristiti sav raspoloživ prostor zahvaljujući sjedalima s kliznim mehanizmom za podešavanje.
Također možete koristiti i krovne prozore koji se mogu pojedinačno zatvaratii za potpuni doživljaj u prirodnoj svjetlosti.
Kombi limuzina PEUGEOT Traveller je pomislio na sve kako bi vaš život učinio lakšim. Zahvaljujući inovativnoj funkciji bočnih kliznih vrata sa upravljanjem bez ključaimožete otključati, otvoriti i zatvoriti automatska klizna vrata dodirom zadnjeg blatobrana vozila uz jednostavan pokret noge. Dovoljno je da elektronički ključ bude uz vas.

NAJNOVIJI UZOR U SVIJETU LUKSUZNIH KOMBIJA

/image/49/6/peugeot_traveller_galerie-3-2.203496.jpg
/image/49/7/peugeot_traveller_galerie-4-2.203497.jpg

Konstrukcijska osnova vozila PEUGEOT Traveller, izrađena na temelju modularne platforme EMP2, jamči visok stepen udobnosti, kvalitete i efikasnosti. Peugeot Traveller u svojoj unutrašnjosti nudi bezbrižnu vožnju zahvaljujući voznim svojstvima u skladu sa znanjem i umijećem marke Peugeot, kao i prvoklasni ugođaj i udobnost.

Motori BlueHDi sa 120 do 176 konjskih snagaii automatski mjenjač EAT8 pružaju izuzetan užitak u vožnji i rekordno nisku razinu potrošnje goriva i emisija u ovom automobilskom segmentu.

OVLAŠTENI KONCESIONARI

Čini se da postoji problem sa učitavanjem Molimo pokušajte kasnije. Ako se problem i dalje javlja, ne ustručavajte se kontaktirati nas