Paleta SUV automobila

PALETA SUV AUTOMOBILA

/image/64/4/peugeot-new-3008-suv.204644.jpg

SUV automobili za modernu porodicu

Moderan bez ugrožavanja praktičnosti, Peugeot SUV-asortiman daje najbolje od oba svijeta. Kompaktni su ali ipak široki. Robusni, ali luksuzni. Ugodni i efikasni. Kad god lutate modernim gradovima ili se nalazite u predivnoj prirodi, tu je Peugeotov SUV automobil za Vas i Vašu porodicu.

Naši SUV automobili su robusni, ali imaju sve eleganciju po kojoj je Peugeot poznat. Kroz široki prtljažni i kabinski prostor, Multi-Flex unutrašnjost i inovativne odjeljke za pohranu, ovi SUV automobili nude prostor za djecu, kofere i ležaljke u vrijeme blagdana.

Oba Peugeotova SUV, 2008 i 3008, mogu se pohvaliti višim vozačkim položajima koji izazivaju strahopoštovanje, dajući Vam cijelu novu perspektivu puta koji je pred Vama.

Iako kompaktni u veličini, naši SUV modeli imaju puno najsavremenijih tehnologija, kao što je retrovizorska kamera modela 3008 ili sistem pomoći pri parkiranju modela 2008. Sa našom usavršenom tehnologijom i sistemima e-HDi i e-VTi Stop & Start, ovi mali krosover automobili neprestano donose uštedu u gorivu.