/image/24/3/peugeot_partner.203243.jpg

FURGON

Sa svojim korisnim dimenzijama i zapreminom teretnog prostora novi Partner se prilagođava zahtjevima svih svojih korisnika.

/image/20/6/peugeot_partner_furgon1.203206.png

Novi Partner Furgon odlikuje se velikom teretnom efikasnošću i modularnošću te na taj način postavlja uzor u svom segmentu. Sa dvije izvedbe Partner postiže korisnu zapreminu 3,3 m³ (izvedba L1) odnosno čak 3,7 m³ (izvedba L2). Sa klupom za sjedenje Multiflexi mogu se obje zapremine povećati još za dodatnih 0,4m³. U Partnera se mogu utovariti 2 europalete već kod kratke izvedbe L1, a u putničkom prostoru Partner omogućuje prijevoz tri osobe. 

UNUTRAŠNJOST

/image/20/7/peugeot_partner_frugon_notranjost1.203207.png
/image/20/8/peugeot_partner_frugon_notranjost11.203208.png

Partner brine o vašoj udobnosti. Vozačevo mjesto je odlično prilagođeno poslovnoj upotrebi. Vozački položaj za sjedenje je visok, a široko vidno polje posvećeno je vozačevoj udobnosti. Po visini podesivo sjedalo sa naslonom za ruke, po visini i dubini podesiv volan i ručica mjenjača na dohvat ruke na armaturnoj ploči doprinose ergonomiji vozačevog mjesta. Za još više udobnosti Partner može biti opremljen i sa ručnim ili automatskim klima uređajem. 

Za još bolju praktičnost u putničkom prostoru je dostupno skoro 60 litara prostora za odlaganje, kako za potrebe putnika tako i za vozača. Zatvoreno mjesto za odlaganje ispred volana ili pisaći stol koji se nalazi na poleđini sklopivog naslonjača središnjeg sjedala posebno pojednostavljuju aktivnosti profesionalnih korisnika. Stropna polica sa sjenilima i stropnom svjetiljkom ima proreze kako bi se sa nje mogli lakše uzeti sačuvani predmeti. 

SPOLJAŠNOST

/image/20/9/peugeot_partner_furgon_zunanjost1.203209.png
/image/21/0/peugeot_partner_frugon_zunanjost1.203210.png

Novi Partner Furgon pokazuje odlučno robustan i moderan karakter, snažniji nego ikada ranije. Njegov prednji dio je potpuno obnovljen: prednja ukrasna maska je vertikalnija sa PEUGEOTOVIM lavom u sredini. Visoko smještena zadnja svjetla predstavljaju otpornost na manje udarce, šarke krilnih vrata koji su skrivene iza zadnjih svjetala dokazuju brigu o detaljima, kvaliteti i estetici. Pristup vozilu olakšava nizak prag utovara, a istu svrhu imaju i asimetrična krilna zadnja vrata koja se otvaraju do ugla od 180°. Otvor vrata je pravokutan što olakšava utovar velikih komada tereta.

DIMENZIJE

Partner

                                                                                

PRERADE

Dostupne različite prerade:

  • prerade s hladnjačama
  • komplet unutrašnjih obloga teretnog prostora od drveta ili polipropilena
  • krovni prtljažnici u različitim izvedbama za prijevoz većih predmeta