PRODUŽENA KABINA

/image/24/3/peugeot_partner.203243.jpg

PRODUŽENA KABINA

Rješenje za sve kojima je osim teretnog prostora potrebno i rješenje za prijevoz putnika.

/image/23/1/cabin_crew_naslovna.203231.png

Novi Partner Furgon produžena kabina izrađen je na osnovu produženog Partnera (izvedba L2). Opremljen je sa dodatnim redom sjedala (3 mjesta za sjedenje) da bi vam omogućio bolju fleksibilnost i mogućnost prijevoza pet osoba. Zadnju klupu za sjedenje s integriranom mrežom za zadržavanje tereta možete složiti i na taj način na podu dobiti 1,805 m korisne dužine.

UNUTRAŠNJOST

/image/23/2/peugeot_partner_frugon_notranjost1.203232.png
/image/23/3/peugeot_partner_frugon_notranjost11.203233.png

Partner brine o vašoj udobnosti. Vozačevo mjesto je odlično prilagođeno poslovnoj upotrebi. Vozački položaj za sjedenje je visok, a široko vidno polje posvećeno je vozačevoj udobnosti. Po visini podesivo sjedalo sa naslonom za ruke, po visini i dubini podesiv volan i ručica mjenjača na dohvat ruke na armaturnoj ploči doprinose ergonomiji vozačevog mjesta. Za još više udobnosti Partner može biti opremljen i sa ručnim ili automatskim klima uređajem. 

Za još bolju praktičnost u putničkom prostoru je dostupno skoro 60 litara prostora za odlaganje, kako za potrebe putnika tako i za vozača. Zatvoreno mjesto za odlaganje ispred volana ili pisaći stol koji se nalazi na poleđini sklopivog naslonjača središnjeg sjedala posebno pojednostavljuju aktivnosti profesionalnih korisnika. Stropna polica sa sjenilima i stropnom svjetiljkom ima proreze kako bi se sa nje mogli lakše uzeti sačuvani predmeti. 

SPOLJAŠNOST

/image/23/4/partner_cabin_crew_zunanjost.203234.png

Novi Partner Furgon pokazuje odlučno robustan i moderan karakter, snažniji nego ikada ranije. Njegov prednji dio je potpuno obnovljen: prednja ukrasna maska je vertikalnija sa PEUGEOTOVIM lavom u sredini. Visoko smještena zadnja svjetla predstavljaju otpornost na manje udarce, šarke krilnih vrata koji su skrivene iza zadnjih svjetala dokazuju brigu o detaljima, kvaliteti i estetici. Pristup vozilu olakšava nizak prag utovara, a istu svrhu imaju i asimetrična krilna zadnja vrata koja se otvaraju do ugla od 180°. Otvor vrata je pravokutan što olakšava utovar velikih komada tereta.

DIMENZIJE

/image/23/5/cabin_crew_dimenzije.203235.png

Preklapanjem zadnje klupe za sjedenje jednostavno i brzo dobijete još više prostora za utovar.

PRERADE

Dostupne različite prerade:

  • komplet unutrašnjih obloga teretnog prostora od drveta ili polipropilena
  • krovni prtljažnici u različitim izvedbama za prijevoz većih predmeta