/image/24/3/peugeot_partner.203243.jpg

TEPEE N1

Partner Tepee N1 je izvedenica osobne verzije vozila Partner ACTIVE sa potrebnim modifikacijama za obavljanje vaše poslovne djelatnosti.

/image/21/9/partner_tepee_n1.203219.png

Novi PEUGEOT Partner je na području stila i tehnologije postigao veliki preskok. Otkrijte novu suvremenu i povezivu opremu te još više poboljšajte vašu radnu učinkovitost sa ažuriranim motorima. Verzija Tepee N1 ima osim serijske opreme ACTIVE i fiksnu pregradnu zaštitnu mrežu između putničkog i teretnog prostora. Vozilo je usuglašeno sa zakonodavstvom bez bočnih stakala u teretnom prostoru.

UNUTRAŠNJOST

/image/22/0/partner_tepee_n1_notranjost.203220.png
/image/22/1/partner_tepee_n1_notranjost1.203221.png

Novi Partner Tepee je opremljen tehnologijama najnovije generacije: funkcija MirrorScreen i za dvostruki prikaz sadržaja sa ekrana pametnog telefona na novom 7-inčnom multimedijskom ekranu na dodir, Active City Brake i, kamera za pomoć pri vožnji unazad i, pomoć pri čeonom parkiranju i ili Grip Control® i. Novi motori BlueHDi vam nude poboljšanu udobnost u vožnji i istovremeno se odlikuju optimalnim vrijednostima potrošnje goriva i emisija CO2.

SPOLJAŠNOST

/image/22/2/partner_tepee_n1_zunanjost.203222.png
/image/22/3/partner_tepee_n1_zunanjost1.203223.png

Novi Partner Tepee pokazuje odlučno robustan i moderan karakter, snažniji nego ikada ranije! Njegov prednji dio je potpuno obnovljen: prednja ukrasna maska je vertikalnija sa PEUGEOTOVIM lavom u sredini. Ispod nje se nalazi odbojnik oštrih linija. I pogled ima izrazitiji: farovi se slijevaju s novim konturama karoserije i dnevna svjetla s LED diodama ugrađena su u novim reljefnim prorezima.

Elegantni Partner Tepee je od sada usuglašen sa novim oblikovnim smjernicama robne marke.

DIMENZIJE

Partner

PRERADE

Dostupne različite prerade:

  • krovni prtljažnici u različitim izvedbama za prijevoz većih predmeta
  • komplet unutrašnjih obloga teretnog prostora od drveta ili polipropilena