STANJE U PERIODU KORONAVIRUSA (COVID-19) OBAVJEŠTENJE

TRAVELLER BUSINESS

/image/30/0/peugeot_traveller_header4.201300.jpg
/image/30/0/peugeot_traveller_header4.201300.jpg

TRAVELLER BUSINESS

Novi PEUGEOT Traveller Busines predstavlja pravi poziv na putovanje visokog standarda, jer vozaču i putnicima nudi obilje prostora i udobnosti.

3 RAZLOGA ZA ODABIR TRAVELLER BUSINESS

ZA BEZBRIŽNE PUTEVE SA USPOSTAVLJENOM VEZOM

/image/21/3/peugeot_traveller_galerie-12-2.199213.jpg

UDOBNOST PUTNIKA

/image/58/7/peugeot_traveller_gallery-5.198587.jpg

MODERNI I UČINKOVITI MOTORI

/image/59/6/peugeot_traveller_gallery-15.198596.jpg

ZA BEZBRIŽNE PUTEVE SA USPOSTAVLJENOM VEZOM

PEUGEOT Traveller Business je opremljen prozirnim ekranom za prikaz podatakai i brojnim sistemima za pomoć u vožnjii, a osim toga uvodi i novu generaciju povezive 3D navigacije s funkcijom glasovnog prepoznavanja i. Obuhvata i mnoge povezive usluge i prometne informacije u stvarnom vremenu TomTom Traffici.

UDOBNOST PUTNIKA

/image/58/7/peugeot_traveller_gallery-5.198587.jpg
/image/59/0/peugeot_traveller_gallery-9.198590.jpg

U novom vozilu PEUGEOT Traveller Business će se vaši klijenti na svim vožnjama osjećati potpuno bezbrižno.
PEUGEOT Traveller Business je dostupan u tri dužine, a može se birati između dva nivoa opreme: Business i Business VIP.

Unutrašnjost PEUGEOTA Traveller Business je namijenjena udobnosti putnika. Zahvaljujući brojnim rasporedima od 5 do 9 sjedalai i salonskog rasporeda kod izvedbe VIP (4 ili 5 sjedala jedan nasuprot drugog)ise prilagođava svim vašim potrebama i zahtjevima vaših klijenata.
Unutrašnji ambijent dopunjuju sistemi visokog cjenovnog razreda koji doprinose dobrom osjećaju putnika.
Za još više udobnosti dostupni su vam 3-zonski klima uređaj s funkcijom za umjerenu ventilaciju i i dva zastakljena krovna prozora i koja se mogu pojedinačno zastrijeti i imaju ambijentalno osvjetljenjei.      

MODERNI I UČINKOVITI MOTORI

Nova konstrukcijska osnova vozila PEUGEOT Traveller Business temelji se na modularnoj platformi EMP2i vozilu nudi visoku razinu udobnosti, kvalitete i učinkovitosti. Zahvaljujući obnovljenoj konstrukcijski osnovi vam vozilo iznad svega nudi prostranu unutrašnjost i obilje udobnosti u vožnji koji su plod PEUGEOTOVEG stručno potkovanog znanja.

Motori BlueHDi sa 95 do 180 konjskim snagamaiinovi automatski mjenjač EAT6iobećavaju izuzetnu udobnost u vožnji te najnižu potrošnju goriva i najniže emisije u ovom automobilskom segmentu.
Mini-bus PEUGEOT Traveller Business vam nudi konkurentne troškove upotrebe, posebno zahvaljujući optimalnoj potrošnji goriva i servisnog intervala na 40.000 km ili 2 godine, ovisno o tipu motora.i.

OVLAŠTENI KONCESIONARI

Čini se da postoji problem sa učitavanjem Molimo pokušajte kasnije. Ako se problem i dalje javlja, ne ustručavajte se kontaktirati nas