STANJE U PERIODU KORONAVIRUSA (COVID-19) OBAVJEŠTENJE

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

/image/30/0/peugeot_traveller_header4.201300.jpg
/image/30/0/peugeot_traveller_header4.201300.jpg

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Sa izvedbama PEUGEOT Traveller Business i Business VIP se odlučite za putovanje u poslovnom razredu. Ispod modernog oblika karoserije vozila skriva se prostrana unutrašnjost visokog razreda.

UDOBNOST PUTNIKA

/image/59/0/peugeot_traveller_gallery-9.198590.jpg

U unutrašnjosti PEUGEOTA Travellera Business VIP sve je dizajnirano u svrhu da bi se putnici osjećali još udobnije.
Naime, putnički prostor možete u trenutku preurediti u VIP salon! Klizno pokretljiv i preklopiv stolići, oko kojeg se mogu rasporediti 4 ili 5 sjedala jedno nasuprot drugog nudi vašim klijentima gostoljubiv prostor.
PEUGEOT Traveller Business VIP ima iznad svega i usavršen svjetlosni ambijent: zastakljeni krovni prozorii, koji se mogu pojedinačno zastrijeti, pobrinut će se za jedinstvenu osvijetljenost putničkog prostora i panoramski pogled nad okolinom. Dodatno zatamnjena stekla nude putnicima privatnost, a istovremeno im omogućuju da se dive vanjskom prolaznom pejzažu. Ambijentalno osvjetljenje na LED diode u putničkom prostoru dopunjuju još individualne svjetiljke za čitanje.
U trećem redu se nalazi klupa za sjedenje koja je djeljiva u omjeru 2/3 - 1/3i, a uklonjiva i klizno pokretljiva sjedala na vodičima omogućuju jednostavno preuređenje prostora u zadnjem dijelu vozila.

UDOBNOST U VOŽNJI

/image/59/1/peugeot_traveller_gallery-10.198591.jpg

BOLJA MODULARNOST ZA VIŠE FLEKSIBILNOSTI

/image/31/5/peugeot_traveller_layout7-2.201315.jpg
/image/31/6/peugeot_traveller_layout7-4.201316.jpg
/image/31/7/peugeot_traveller_layout7-1.201317.jpg

S PEUGEOTOM Travellerom Business ćete svojim putnicima ponuditi raskošno putovanje: mini-bus za prijevoz do aerodroma odnosno na kratkim relacijama, gradski taksi, taksi služba za zimske sportove (putnici sa puno prtljaga), prijevoz na dugim relacijama … PEUGEOT Traveller Business se prilagođava svim vašim potrebama. Sjedala i opremu visokog razreda možete rasporediti uzimajući u obzir za obavljanje vaših ekskluzivnih prijevoza.

Možete birati među brojnim rasporedima od 5 do 9 sjedala. Zahvaljujući mogućnosti uklanjanja sjedala putnički prostor je potpuno modularan i jednostavno prilagodljiv.

U drugom i trećem redu mogu se nalaziti jednodijelna klupa za sjedenje ili djeljiva u omjeru 2/3 - 1/3i, tako da je pristup do trećeg reda sjedala izuzetno jednostavan. Pomicanjem jedne same ručice sjedalo se preklopi i oslobodi se širok pristup do zadnje klupe za sjedenje.