STANJE U PERIODU KORONAVIRUSA (COVID-19) OBAVJEŠTENJE

TEHNOLOGIJA

/image/30/0/peugeot_traveller_header4.201300.jpg
/image/30/0/peugeot_traveller_header4.201300.jpg

TEHNOLOGIJA

Novi PEUGEOT Traveller Business je opremljen brojnom tehnološki usavršenom opremom da bi vam pružio potpuno bezbrižnu vožnju.

POVEZIVANJE

/image/21/3/peugeot_traveller_galerie-12-2.199213.jpg
/image/21/4/peugeot_traveller_galerie-26-2.199214.jpg

Vaša putovanja možete još dodatno pojednostaviti korištenjem nove generacije povezive 3D navigacije s funkcijom glasovnog prepoznavanjai. Uključuje i funkciju za puštanje prometnih informacija u stvarnom vremenu TomTom Traffici
Na 7-inčnom ekranuidostupna vam je i funkcija Mirror Screen koja će vam omogućiti potpuno sigurnu upotrebu aplikacija sa vašeg pametnog telefona koje su kompatibilne s protokolima Apple CarPlayTM, MirrorLink® ili Android Auto*.

Djelovat će samo certificirane aplikacije MirrorLink®, Apple CarPlayTM ili Android Auto, kada je vozilo zaustavljeno i/ili u toku vožnje, ovisno o primjeru. U toku vožnje su neke od funkcija aplikacija isključene. Za određene sadržaje do kojih možete besplatno pristupiti preko svog pametnog telefona potrebno je sklopiti pretplatnički odnos za aplikaciju, jednakovrijednu certificiranoj aplikaciji MirrorLink®, Apple CarplayTMili Android Auto, koja je dostupna uz doplatu. Funkcija Mirror Screen djeluje preko tehnologije MirrorLink® za telefone sa sistemom Androïd, Blackberry i Windows Phone koji su kompatibilni s funkcijom MirrorLink® i preko tehnologije Apple CarplayTM za telefone sa sistemom iOs, te preko tehnologije Android Auto za telefone sa sistemom Androïd, ako korisnik ima sa svojim operaterom sklopljeno telefonski pretplatnički odnos s pristupom internetu. Novi pametni telefoni će biti veoma brzo opremljeni s ovim tehnologijama. Više informacija možete naći na http://services.peugeot.fr/decouvrir-mirror-screen/

PROZIRNI EKRAN ZA PRIKAZ PODATAKA

Traveller Business

Prozirni ekran za prikaz podatakai Na prozirnom ekranu za prikaz podataka u vozačevom vidnom polju se u bojama projiciraju važne informacije za vožnju: brzina, referentna vrijednost tempomata ili limitatora brzine vozila ... Sve potrebne podatke imate pred očima za još sigurnija putovanja.

NOVA MODULARNA I UČINKOVITA KONSTRUKCIJSKA OSNOVA

/image/20/3/peugeot_traveller_galerie-3-2.199203.jpg

Nova konstrukcijska osnova vozila PEUGEOT Traveller Business temelji se na modularnoj platformi EMP2i nudi visoku razinu kvalitete. Iskoristite rekordne vrijednosti potrošnje goriva u ovom automobilskom segmentui, izuzetna udobnost u vožnji i optimalna udobnost za vaše putnike.
Varijabilni amortizeri s automatskim podešavanjem s obzirom na opterećenje osiguravaju maksimalnu udobnost čak i kada se u vozilu nalazi devet putnika i prtljaga.

UPRAVLJAČ VOZNOG PARKA

Posebna jedinicai, koja je ugrađena u vozilu PEUGEOT Traveller Business, vam posreduje informacije za upravljanje vašim voznim parkom.
Paket "Upravljanje voznim parkom" vam posreduje informacije o potrošnji goriva, narednim redovnim servisnim pregledima i broju prijeđenih kilometara i upozorenja na mehaničke intervencije.
U paket "Eko vožnja" je uključen paket Upravljanje voznim parkom, a pored toga posreduje i analizu stila vožnje, usporedbu među vozačima i individualne savjete.
Paket "Geolokalizacija" vam u stvarnom vremenu prikaže položaj vozila iz vašeg voznog parka na mapi.