Porodična vozila

PORODIČNA VOZILA

/image/85/8/peugeot-308sw-0905js-201.260858.jpg

Porodični automobili kombinuju zabavu i funkcionalnost

U firmi Peugeot, vjerujemo da praktičnost ne znači kraj divnog iskustva u vožnji. I sa malim kombijima, mini MPV vozilima, kompaktnim MPV vozilima i porodičnim hatchback automobilima u našoj paleti, tu je vozilo za svaku porodicu - i svakog vozača.

Kako se Vaša porodica povećava, prostor postaje veći prioritet. Trebate dodatnog prostora u prtljažniku za izlete i dodatna sjedišta za prijatelje da se pridruže. Zato su naši porodični automobili napravljeni kako bi maksimalno povećali dostupni prostor, sa velikim prostorom u prtljažniku i praktičnim pretincima.

Pored toga, lako je uklopiti dječiju autosjedalicu u naše porodične automobile, a oni svi dolaze sa zračnim jastucima u prednjim i stražnjim sjedištima kabinskih odjeljaka.

Ono što izdvaja Peugeotova porodična vozila jeste nivo stila i zadovoljstva u vožnji. Dosadni i nezgrapni karavani su stvar prošlosti sa našim porodičnim hatchback vozilima, MPV vozilima i kombijima. Nudimo velike porodične automobile koji drže cestu, donose impresivne performanse i niže emisije.