PRESKOČI NA SADRŽAJ
PEUGEOT 308 SW

 
 
PEUGEOT 308 SW
POTPUNO JEDINSTVEN


Oslobodite se stereotipova i uživajte u svakom trenutku za volanom PEUGEOTA 308 SW.

Odaberite svoj karavan s električnim, benzinskim, dizel ili priključnim hibridnim motorom. 

 
 
PEUGEOT 308 SW
POTPUNO JEDINSTVEN

Oslobodite se stereotipova i uživajte u svakom trenutku za volanom PEUGEOTA 308 SW.

Odaberite svoj karavan s električnim, benzinskim, dizel ili priključnim hibridnim motorom. 

 • Domet u 100% električnom načinu: više od 400 km WLTP(i) U fazi homologacije. - Navedene vrijednosti dometa i potrošnje električne energije su u skladu s ispitnim postupkom WLTP, kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. dalje obaviti sva nova vozila. Mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i različite faktore kao što su: brzina, toplotna u unutrašnjosti vozila, stil vožnje i spoljašnja temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno od snage punjača koji je ugrađen u vozilo, od kabla za punjenje, a također i od tipa i učinkovitosti korištene stanice za punjenje. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu.  
 • Vrijeme punjenja: 30 min. za dobijanje 80% dometa(i) Na brzoj javnoj punionici (100 kW)  
 • Emisije CO₂: 0 g/km
 • Snaga: 115 kW (156 KS)
 • Domet u 100% električnom načinu: Do 66 km(i) WLTP homologacija dometa vozila PEUGEOT 308 SW u električnom načinu rada ovisno o izvedbi i nivou opreme: od 63 km do 66 km u kombiniranoj vožnji (prema WLTP kombiniranom ciklusu) i od 71 km do 76 km u gradskoj vožnji (prema gradskom WLTP ciklusu). Vrijednosti prema ispitnom protokolu WLTP kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 26. 01. 2023. Vrijednosti su navedene u svrhu usporedbe. Važno: stvarna vrijednost dometa može biti prilično različita, ovisno o uvjetima korištenja vozila (stil vožnje, brzina, ukupna masa itd.), korištenju određene opreme (klima uređaj, grijanje itd.), vrsti guma, stanju ceste, klimatskih uvjeta itd.  
 • Vrijeme punjenja: 1 sat 40 min.(i) Na stanici za punjenje Wallbox (32 A) s jednofaznim ugrađenim punjačem (7,4 kW) dostupnim iz doplatu.  
 • Potrošnja u kombiniranoj vožnji: 1,1 litara/100 km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 - Vrijednosti WLTP: potrošnja u kombiniranoj vožnji 1,1 po WLTP ciklusu (l/100 km) - Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji WLTP: 24 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji: 23 g/km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 - Vrijednosti WLTP: potrošnja u kombiniranoj vožnji 1,1 po WLTP ciklusu (l/100 km) - Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji WLTP: 24 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Snaga: PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 (110 kW)
 • Potrošnja u kombiniranoj vožnji: 5,7 litara/100 km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 WLTP: u kombiniranoj vožnji 5,7 litara po WLTP ciklusu (l/100 km) - Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji WLTP: 128 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji: 129 g/km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 WLTP: u kombiniranoj vožnji 5,7 litara po WLTP ciklusu (l/100 km) - Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji WLTP: 128 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Snaga: PURETECH 130E EAT8 (96 kW)

ORDER YOUR PEUGEOT 308 SW

Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
ORDER YOUR PEUGEOT 308 SW
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.

YOUR 308 SW AVAILABLE IMMEDIATELY

Find your new 308 SW available now and benefit immediately from exclusive offers.

 

YOUR CUSTOMISED 308 SW

Finish, colours or wheel rims, etc. Configure your Peugeot 308 according to your desires and benefit from advantageous conditions.

 
 
ELEGANTNA PRIVLAČNOST

PEUGEOT 308 SW karavan može se pohvaliti dugim poklopcem motora i nazad pomjerenim vjetrobranskim staklom, koji mu pružaju snažan stav inspiriran »fastback« izvedbom.

Farovi opremljeni PEUGEOT Matrix LED tehnologijom daju mu oštar izgled. 

 
 
ELEGANTNA PRIVLAČNOST

PEUGEOT 308 SW karavan može se pohvaliti dugim poklopcem motora i nazad pomjerenim vjetrobranskim staklom, koji mu pružaju snažan stav inspiriran »fastback« izvedbom.

Farovi opremljeni PEUGEOT Matrix LED tehnologijom daju mu oštar izgled. 

 
ISTAKNITE SVOJ STIL

Odaberite nijansu koja vam odgovara između sedam vrhunskih boja. 
 
ISTAKNITE SVOJ STIL
Odaberite nijansu koja vam odgovara između sedam vrhunskih boja. 

 
EMOCIJE KOJE IZAZIVAJU OVISNOST

Smjestite se u ergonomski, intuitivni i ultra-povezivi novi PEUGEOT 3D i-Cockpit® , koji je potpuno redizajniran kako bi vozaču i svim putnicima nudio jedinstvena iskustva u vožnji.
 
EMOCIJE KOJE IZAZIVAJU OVISNOST
Smjestite se u ergonomski, intuitivni i ultra-povezivi novi PEUGEOT 3D i-Cockpit®, koji je potpuno redizajniran kako bi vozaču i svim putnicima nudio jedinstvena iskustva u vožnji.
PEUGEOT
3D i-COCKPIT®
INSTRUMENT TABLA
U VISINI OČIJU
SISTEMI ZA POMOĆ
U VOŽNJI
PEUGEOT
3D i-COCKPIT®
INSTRUMENT TABLA
U VISINI OČIJU
SISTEMI ZA POMOĆ
U VOŽNJI

PEUGEOT 3D i-COCKPIT®

PEUGEOT 3D i-Cockpit® uključuje kompaktni volan s integriranim prekidačima koji je jednostavan za rukovanje, digitalnu instrument tablu u visini očiju i središnji 10“ ekran na dodir visoke rezolucije, opremljen inovativnim sistemom za informacije i razonodu PEUGEOT i-Connect, koji nudi ergonomska, moderna i tehnološki napredna iskustva vožnje s vozilom PEUGEOT 308 SW.

INSTRUMENT TABLA U VISINI OČIJU

Zahvaljujući 10-inčnoj digitalnoj instrument tabli u visini očiju, korisne informacije za vožnju prikazuju se točno u visini očiju bez skretanja pogleda s ceste. Kod izvedbe GT su na digitalnoj instrument tabli 3D u središtu prikazane najvažnije informacije slično kao kod holograma za lakše pregledavanja podataka.

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Prepustite se poluautomatskoj vožnji zahvaljujući kombiniranom djelovanju prilagodljivog tempomata s funkcijom Stop and Go i aktivnom sistemu za zadržavanje vozila na voznoj traci. Za još veću sigurnost i višu razinu udobnosti, PEUGEOT 308 SW karavan opremljen je brojnim sistemima za pomoć u vožnji i pomoć pri manevriranju.

EFIKASAN NA CIJELOJ LINIJI

Izbor materijala, dizajn, povezivanje, motori, udobnost...
Peugeot 308 SW nudi bogatu ponudu opreme. Imate sve što vam je potrebno za potpuno nova iskustva.
 
EFIKASAN NA CIJELOJ LINIJI
Izbor materijala, dizajn, povezivanje, motori, udobnost...
Peugeot 308 SW nudi bogatu ponudu opreme. Imate sve što vam je potrebno za potpuno nova iskustva.

UTOVARNA ZAPREMINA

Zahvaljujući funkciji za hands-free otvaranje, motorizirana prtljažna vrata mogu se otvoriti i zatvoriti jednim samim pokretom noge. S funkcijom Magic Flat, zadnja klupa za sjedenje može se jednim samim pokretom preklopiti čak iz prtljažnog prostora čime se dobija ravan pod. Zapremina prtljažnika može doseći 1634 litra ovisno o izvedbi. 

PRIKLJUČNI HIBRID

PEUGEOT 308 SW HYBRID možete voziti gdje god želite, čak po predjelima gradova s ograničenim prometnim režimom. Doživite jedinstvene užitke u vožnji s električnim načinom pogona koji vam nudi trenutna ubrzanja i nečujno djelovanje bez bilo kakvih vibracija. 

U ponudi su dva priključna hibridna motora: HYBRID 225 e-EAT8 i HYBRID 180 e-EAT8. 

USLUGE POVEZIVANJA

Pojednostavite svoja putovanja i upravljanje svojim novim PEUGEOTOM 308 SW HYBRID. PEUGEOT Easy-Charge omogućuje jednostavan pristup raznim rješenjima za punjenje kod kuće ili na poslu. Pomoću besplatne aplikacije MyPeugeot® možete daljinski upravljati punjenjem ili prethodnim klimatiziranjem vozila. 

 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER

Choose the finish that reflects your personality and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
 
YOUR FINISH, OUR BEST OFFER
Choose the finish that reflects your personality and take advantage of Peugeot’s best offers from your home or at your favourite dealership.
 
 
WHY BUY ONLINE
 
 
WHY BUY ONLINE

DIMENZIJE

DIMENZIJE

PEUGEOT 308 SW - SPOLJAŠNJE DIMENZIJE

Karavan za cijelu porodicu:

 

 • Dužina: 4778 mm
 • Širina(i) Bez vanjskih retrovizora. : 1859 mm
 • Visina: 1442 mm

PEUGEOT 308 SW - UNUTARNJE DIMENZIJE

Kako na prednjim tako i na zadnjim sjedalima putnici može uživati u izuzetno prostranoj unutrašnjosti i optimalnoj udobnosti. 

 

Prednja sjedala (1. red)

 • Širina u visini laktova: 1443 mm
 • Visina grudi: 891 mm

 

Zadnja sjedala (2. red)

 • Širina u visini laktova: 1484 mm
 • Prostor u predjelu koljena: 129 mm

PEUGEOT 308 SW - ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

Jednostavno dostupan prtljažnik PEUGEOTA 308 SW nudi veliki kapacitet utovara. 

 

 • 608 litara u izvedbi s motorom s unutrašnjim izgaranjem kada je prtljažnik u donjem položaju
 • 548 litara u hibridnoj verziji

PEUGEOT 308 SW FOR BUSINESS USERS

 

Are you a business user? And you don't have a second to yourself?

Take advantage of all of our dedicated services. Configure, order your new 308 SW or book an appointment for your vehicle's service directly from your office. 

Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

ODABERITE OPREMU ZA SVOJ NOVI PEUGEOT 308 SW

Osmislili smo širok izbor opreme i dodataka koji zadovoljavaju vaše najspecifičnije potrebe.
 
ODABERITE OPREMU ZA SVOJ NOVI PEUGEOT 308 SW
Osmislili smo širok izbor opreme i dodataka koji zadovoljavaju vaše najspecifičnije potrebe.

PODNA OBLOGA
ZA PRTLJAŽNIK

KORITO ZA PRTLJAŽNIK

KOMPLET SJENILA
ZA BOČNA STAKLA

POPREČNI KROVNI PRTLJAŽNI NOSAČI
NA UZDUŽNIM NOSAČIMA

 
OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 

 
OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 
NAPUNITE SVOJ PEUGEOT NA
PRIKLJUČNI HIBRIDNI POGON

Kako možete napuniti svoje priključno hibridno vozilo PEUGEOT: punjenje na privatnim ili javnim punionicama.
 
 
UPOZNAJTE PREDNOSTI ELEKTRIČNOG POGONA
Električni pogon marke PEUGEOT pruža više prednosti: brzo punjenje, optimizacija dometa s obzirom na tip puta, tehnologije za povezivanje…