PRESKOČI NA SADRŽAJ
NOVI PEUGEOT 2008
NOVI 2008
BORBENI I AGILNI SUV
NOVI 2008 
BORBENI I AGILNI SUV

 
 
NOVI 2008
BORBENI I AGILNI SUV


Novi kompaktni SUV PEUGEOT 2008 elegantno redefinira stilske zapovijedi SUV segmenta:
novo osvjetljenje na prednjem i zadnjem dijelu, nove aluminijske felge(i) Ovisno o nivou opreme.  kao i nova proširena ukrasna maska koja naglašava snažan stav vozila. 
 
 
NOVI 2008
BORBENI I AGILNI SUV
Novi kompaktni SUV PEUGEOT 2008 elegantno redefinira stilske zapovijedi SUV segmenta: novo osvjetljenje na prednjem i zadnjem dijelu, nove aluminijske felge(i) Ovisno o nivou opreme.  kao i nova proširena ukrasna maska koja naglašava snažan stav vozila.  
  • Domet u 100% električnom načinu: Do 406 km(i) U fazi homologacije. - Navedene vrijednosti dometa i potrošnje električne energije su u skladu s ispitnim postupkom WLTP, kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. dalje obaviti sva nova vozila. Mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i različite faktore kao što su: brzina, temperatura u unutrašnjosti vozila, stil vožnje i spoljašnja temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno od snage punjača koji je ugrađen u vozilo, od kabla za punjenje, a također i od tipa i učinkovitosti korištene stanice za punjenje. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu.  WLTP
  • Vrijeme punjenja: 30 min. za dobijanje 80 % dometa(i) Na brzoj javnoj punionici (100 kW).  
  • Emisije CO2 u kombiniranom ciklusu vožnje: 0 g/km
  • Snaga: 115 kW (156 KS)
  • Potrošnja u kombiniranoj vožnji: 5,9 l/100 km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 Vrijednosti WLTP: Potrošnja goriva 5,9 litara u kombiniranom ciklusu vožnje WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirani ciklus) WLTP: 133 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 4. maja 2023. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
  • Emisije CO2 u kombiniranom ciklusu vožnje: od 133 g/km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 Vrijednosti WLTP: Potrošnja goriva 5,9 litara u kombiniranom ciklusu vožnje WLTP (l/100 km) - Emisije CO2 (kombinirani ciklus) WLTP: 133 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 4. maja 2023. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
  • Snaga: PureTech 130 EAT8 (96 kW)
  • Potrošnja u kombiniranoj vožnji: 5,0 l/100 km(i) VRIJEDNOSTI POTROŠNJE GORIVA I EMISIJA CO2 WLTP: Potrošnja goriva od 5,0 do 5,1 litara u kombiniranom ciklusu vožnje (l/100 km) – Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: od 131 do 134 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 4. maja 2023. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.   
  • Emisije CO2 u kombiniranom ciklusu vožnje: od 131 g/km(i) VRIJEDNOSTI POTROŠNJE GORIVA I EMISIJA CO2 WLTP: Potrošnja goriva od 5,0 do 5,1 litara u kombiniranom ciklusu vožnje (l/100 km) – Emisije CO2 (kombinirana vožnja) WLTP: od 131 do 134 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 4. maja 2023. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.   
  • Snaga: BlueHDi 130 EAT8 (96 kW)

NEW PEUGEOT E-2008 FIRST EDITION

 

Get a preview of the new PEUGEOT E-2008 First Edition and be among the first to drive it with an offer exclusively available online.

 

 
 
AKTUELNA PONUDA

 
 
AKTUELNA PONUDA

BON ZA ZIMSKE GUME

 

Odaberite svoj Peugeot 2008 i uz kupovinu dobijete poklon bon za zimske gume i 5 godina garancije

ORDER YOUR PEUGEOT 2008

 
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
 
ORDER YOUR PEUGEOT 2008
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
 
WHY BUY ONLINE

Make the most of all the PEUGEOT benefits from the comfort of your home.

Discover and order your future vehicle in an instant.

 
 
KONCENTRAT ATRAKTIVNOSTI I AGILNOSTI

 
Novi PEUGEOT 2008 je SUV s izražajnim stilskim dizajnom. Opremljen je novim Full LED prednjim farovima u obliku tri lavlje kandže i zadnjim LED svjetlima također u obliku lavljih kandži.
Redizajnirana svjetla i obnovljena dekorativna maska vozilu pružaju eleganciju, izdržljivost i individualnost.
 
 
KONCENTRAT ATRAKTIVNOSTI I AGILNOSTI

 

Novi PEUGEOT 2008 je SUV s izražajnim stilskim dizajnom. Opremljen je novim Full LED prednjim farovima u obliku tri lavlje kandže i zadnjim LED svjetlima također u obliku lavljih kandži. Redizajnirana svjetla i obnovljena dekorativna maska vozilu pružaju eleganciju, izdržljivost i individualnost.

 
ISTAKNITE SVOJ STIL

 
Odaberite nijansu koja vam odgovara između šest vrhunskih boja. 
 
ISTAKNITE SVOJ STIL
Odaberite nijansu koja vam odgovara između šest vrhunskih boja. 

 
U SUSRET NOVIM EMOCIJAMA

 
Uživajte u dosad nedoživljenim iskustvima s novim vozilom PEUGEOT 2008.
Ergonomski dizajnirano vozačevo mjesto PEUGEOT i-Cockpit® nudi iznimno agilnu vožnju i jedinstveno iskustvo vožnje.  
U SUSRET NOVIM EMOCIJAMA
Uživajte u dosad nedoživljenim iskustvima s novim vozilom PEUGEOT 2008. Ergonomski dizajnirano vozačevo mjesto PEUGEOT i-Cockpit® nudi iznimno agilnu vožnju i jedinstveno iskustvo vožnje.  
PEUGEOT i-COCKPIT®
POD PRTLJAŽNOG PROSTORA U DVA NIVOA
 
POMOĆ U VOŽNJI
GRIP CONTROL
PEUGEOT i-COCKPIT®
POD PRTLJAŽNOG PROSTORA U DVA NIVOA
 
POMOĆ U VOŽNJI
GRIP CONTROL

JEDINSTVENI PEUGEOT i-COCKPIT®

Otkrijte užitke vožnje uz vozačevo mjesto PEUGEOT i-Cockpit®, koje uključuje kompaktni volan, prilagodljivu 3D digitalnu instrument tablu s holografskim prikazom(i) Dostupno kod izvedbe GT. , 10“ HD ekran na dodir(i) HD je dostupan na modelima Allure i GT. i elegantne klavirske dirke.

POD PRTLJAŽNOG PROSTORA U DVA NIVOA 

Novi PEUGEOT 2008 nudi veliki modularni prtljažni prostor. Pod prtljažnika u dva nivoa prilično je jednostavan za pomicanje. Nakon preklapanja zadnje klupe za sjedenje oslobađa se pristup ravnom podu, a zapremina prtljažnika se povećava na 1.467 litara.  

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Uz najnoviju generaciju sistema za pomoć u vožnji, u novom PEUGEOTU 2008 bit ćete potpuno bez brige.

 

  • PEUGEOT Drive Assist Plus(i) Uz doplatu ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  
  • Pomoć pri parkiranju s novim kamerama visoke rezolucije na prednjem i zadnjem dijelu koje pružaju pogled od 360 stupnjeva na neposrednu okolinu(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  
  • Sistem za kontrolu mrtvog ugla(i) Uz doplatu ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  
  • Automatsko prebacivanje svjetla(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  

ADVANCED GRIP CONTROL

Bez obzira vozite li po pijesku, blatu ili snijegu, sistem Advanced Grip Control(i) Uz doplatu ili nije dostupno ovisno o izvedbi. novog PEUGEOTA 2008 jamči vam izvrsno prianjanje u svim okolnostima. Na strmoj uzbrdici vašom brzinom upravlja funkcija za pomoć pri spuštanju nizbrdo (Hill Assist Descent Control).

IZVRSNOST U NAJMANJIM DETALJIMA

 
Nove linije, vrhunski materijali, nove ugrađene tehnologije...
Novi PEUGEOT 2008 nudi vrhunsko iskustvo.
IZVRSNOST U NAJMANJIM DETALJIMA
Nove linije, vrhunski materijali, nove ugrađene tehnologije... Novi PEUGEOT 2008 nudi vrhunsko iskustvo.

UDOBNOST I DOBAR OSJEĆAJ

Udobno se smjestite i uživajte u unutrašnjosti novog PEUGEOTA 2008:

 

  • Pomični krov sa spojlerom(i) Uz doplatu, ovisno o verziji.  za svjetliju unutrašnjost
  • Električno podesiva, grijana i masirajuća sjedala s novim Alcantara(i) U doplatu ovisno o izvedbi. – Sjedalo vozača s funkcijom grijanja, masaže i električnim pomicanjem, sjedalo suvozača s funkcijom grijanja.  presvlakama
  • Kompaktni volan s novim logotipom i integriranim prekidačima
  • ADML Proximity(i) U seriji ili uz doplatu ovisno o izvedbi.  

UGRAĐENI SISTEM ZA POVEZIVANJE

Ostanite povezani uz infotainment sistem PEUGEOT i-Connect(i) Dostupno serijski, ovisno o izvedbi. ili i-Connect Advanced®(i) Dostupno uz doplatu ovisno o izvedbi. , koji se redovno daljinski ažurira i ergonomski je dizajniran da liči na pametni telefon.  

 

Uz bežičnu funkciju MirrorScreen(i) Djelovat će samo certificirane aplikacije Android AutoTM i Apple CarPlayTM kada je vozilo zaustavljeno i/ili tokom vožnje ovisno o primjeru. U toku vožnje su isključene određene funkcije aplikacija. Za određene sadržaje do kojih možete besplatno pristupiti svojim pametnim telefonom potrebno je sklopiti pretplatnički odnos za aplikaciju, jednakovrijednim certificiranoj aplikaciji Android AutoTM ili Apple CarPlayTM, koji je dostupan uz doplatu. Funkcija Mirror Screen djeluje, ovisno o primjeru, preko protokola Android AutoTM (za telefone sa sistemom Android) ili Apple CarPlay™ (za telefone sa sistemom iOs), ako korisnik ima sa svojim operaterom sklopljen telefonski pretplatnički odnos s pristupom internetu. i 3D povezivu navigaciju(i) Dostupno uz doplatu ovisno o izvedbi. s glasovnim prepoznavanjem, možete putovati potpuno opušteno. Svoj pametni telefon možete puniti induktivno u posebnom prostoru na središnjoj konzoli(i) U seriji, za doplatu ili nije dostupno ovisno o izvedbi. .

ELEGANTNA UNUTRAŠNJOST

Estetski usavršene i visokokvalitetne serijske presvlake i sjedala Alcantara s ukrasnim šavovima Adamite(i) Uz doplatu kod izvedbe GT. , prilagodljivo osvjetljenje u osam različitih boja(i) Serijski na izvedbi GT. koja se prilagođavaju odabranom načinu vožnje te dekorativni elementi unutrašnjosti pažljivo su odabrani kako bi zadovoljili sve vaše osjećaje.

OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uživajte u vožnji s električnim pogonom. 

 

Novi PEUGEOT E-2008 može se pohvaliti dometom od 406 km prema WLTP(i) Navedene vrijednosti dometa i potrošnje električne energije su u skladu s ispitnim postupkom WLTP, kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. dalje obaviti sva nova vozila. Mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i različite faktore kao što su: brzina, temperatura u unutrašnjosti vozila, stil vožnje i spoljašnja temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno od snage punjača koji je ugrađen u vozilo, od kabla za punjenje, a također i od tipa i učinkovitosti korištene stanice za punjenje. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu. ciklusu, a također nudi trenutno ubrzanje, nečujnu vožnju i pristup područjima s ograničenim prometnim režimom.

DIMENZIJE

DIMENZIJE

NOVI PEUGEOT 2008 - SPOLJAŠNJE DIMENZIJE 

  • Dužina: 4304 mm
  • Širina(i) Bez vanjskih retrovizora. : 1815 mm
  • Visina: 1523/1550 mm

NOVI PEUGEOT 2008 - UNUTARNJE DIMENZIJE

Prednja sjedala (1. red)

  • Širina u visini laktova: 1370 mm
  • Visina grudi: 906 mm

 

Zadnja sjedala (2. red)

  • Širina u visini laktova: 1317 mm
  • Prostor u predjelu koljena: 125 mm

NOVI PEUGEOT 2008 - ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

Nakon preklapanja zadnje klupe za sjedenje moguće je povećati prtljažni prostor s 434 na 1467 litara, ovisno o opremi vozila i tipu motora.

PEUGEOT 2008 FOR BUSINESS USERS

 

Are you a business user ? And you don't have a second to yourself ? Take advantage of all of our dedicated services. Configure, order your Peugeot 2008 or book an appointment for your vehicle's service directly from your office.
Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

 
 
LANSIRANJE NOVOG E-2008 
MYRON MANCE, NINJA CAMERAMAN

Pogledajte kako je snimljena reklama.

 

 

LANSIRANJE NOVOG E-2008 
MYRON MANCE, NINJA CAMERAMAN
Pogledajte kako je snimljena reklama.

ODABERITE OPREMU ZA SVOJ PEUGEOT 2008

Osmislili smo širok izbor opreme i dodataka koji zadovoljavaju vaše najspecifičnije potrebe.
 
ODABERITE OPREMU ZA SVOJ PEUGEOT 2008
Osmislili smo širok izbor opreme i dodataka koji zadovoljavaju vaše najspecifičnije potrebe.

ePRO WALL BOX

 NOSAČ BICIKLA NA KUKI ZA VUČU

KROVNA KUTIJA

NOSAČ ZA MULTIMEDIJSKI UREĐAJ

 
OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 

 
OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 
PUNITE SVOJ ELEKTRIČNI PEUGEOT

 
Kako možete napuniti svoje električno vozilo PEUGEOT: punjenje na privatnim ili javnim punionicama.
 
 
UPOZNAJTE PREDNOSTI ELEKTRIČNOG POGONA
 
Električni pogon marke PEUGEOT pruža više prednosti: brzo punjenje, optimizacija dometa s obzirom na tip puta, tehnologije za povezivanje…