PRESKOČI NA SADRŽAJ
PEUGEOT EXPERT

 
 
PEUGEOT EXPERT
ZAHTJEVAN KAO I VI


PEUGEOT Expert, izabran za lako komercijalno vozilo 2021. godine, pojednostaviti će vašu poslovnu djelatnost.
Zadovoljava sve vaše potrebe u 100% električnoj ili dizel izvedbi.  
 
 
PEUGEOT EXPERT
ZAHTJEVAN KAO I VI
PEUGEOT Expert, izabran za lako komercijalno vozilo 2021. godine, pojednostaviti će vašu poslovnu djelatnost.
Zadovoljava sve vaše potrebe u 100% električnoj ili dizel izvedbi.  
 • Potrošnja: 264 Wh/km
 • 100% električni domet: Do 330 km(i) S baterijom 75 kWh i 230 kilometara po WLTP ciklusu s baterijom 50 kWh. Vrijednost homologacije određena je na temelju kombiniranog WLTP ciklusa ažuriranog 02. 01. 2022. Navedena vrijednost je prikazana u svrhu usporedbe. Važno: domet u stvarnim voznim uvjetima može znatno odstupati od ove vrijednosti, ovisno o opcijama, uvjetima korištenja vozila (stil vožnje, brzina, ukupna masa itd.), korištenju određene opreme (klima uređaj, grijanje itd.), tipu guma, stanju ceste i klimatskim uvjetima.   
 • Emisije CO₂: 0 g/km
 • Dozvoljeno opterećenje: 1000 kg
 • Korisna zapremina: 5,3 m3

 

Sa snagom od 100 kW (136 KS)

 • Potrošnja: 6,5 l/100 km(i) Potrošnja goriva PEUGEOT Expert (l/100 km): 6,5; Emisije CO2 (g/km): 171. Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Emisije CO₂: 171 g/km(i) Potrošnja goriva PEUGEOT Expert (l/100 km): 6,5; Emisije CO2 (g/km): 171. Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu kombiniranog WLTP ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Dozvoljeno opterećenje: 1000 kg
 • Korisna zapremina: 5,3 m3

 

u izvedbi EXPERT BlueHDi 100

POSEBAN PEUGEOT EXPERT ZA SVAKU POSLOVNU DJELATNOST

POSEBAN PEUGEOT EXPERT ZA SVAKU POSLOVNU DJELATNOST
OPTIMALNO POBOLJŠAN
ZA KORIST SVIMA

PEUGEOT Expert zadovoljiti će vaše najspecifičnije potrebe, bez obzira na to prevozite li robu ili radne alate: 

 

 • do 6,6 m3 korisne zapremine,
 • 1400 kg dozvoljenog opterećenja,
 • do 4,4 metara korisne dužine uz opciju Moduwork.
PROŠIRENJE
VAŠEG UREDA
Upotrijebite okretni stolić i iskoristite brojna spremišna mjesta za pohranjivanje svih vaših poslovnih alata. Ne zaboravite na sklopiva stražnja sjedala i sklopiva sjedala suvozača za neusporedivu agilnost.
IZUZETNA UDOBNOST
U VOŽNJI 

Iskusite užitke električne vožnje bez ikakvog kompromisa:  

 

 • ista korisna zapremina, dvije dužine po izboru;
 • tekuća vožnja bez trzanja;
 • glatko ubrzanje;
 • nečujno djelovanje motora.
BESKOMPROMISNE
PERFORMANSE 

Sa svojim 100% električnim motorom PEUGEOT e-EXPERT omogućuje vam:  

 

 • neograničen pristup područjima s niskim emisijama;
 • manje troškove za gorivo i održavanje vozila;
 • državne subvencije (eko bonus, premija za konverziju).

PROVJEREN IZBOR VOZILA ZA POSLOVNE KORISNIKE

Vozila s povećanom zapreminom, kiperi i produžene kabine, vozila hitne pomoći, hladnjače, terenska vozila, vozila s pogonom na sva četiri točka (4x4), putujuće trgovine, vozila za prijevoz osoba s ograničenom mobilnošću … Za svakog poslovnog korisnika postoji posebna izvedba koja će zadovoljiti njegove specifične potrebe. Upoznajte se s raznim opcijama prerade i opremite ga za svoje potrebe. 
PROVJEREN IZBOR VOZILA ZA POSLOVNE KORISNIKE
Vozila s povećanom zapreminom, kiperi i produžene kabine, vozila hitne pomoći, hladnjače, terenska vozila, vozila s pogonom na sva četiri točka (4x4), putujuće trgovine, vozila za prijevoz osoba s ograničenom mobilnošću … Za svakog poslovnog korisnika postoji posebna izvedba koja će zadovoljiti njegove specifične potrebe. Upoznajte se s raznim opcijama prerade i opremite ga za svoje potrebe. 
PRERAĐENI PEUGEOT EXPERT
Expert dostupan je u više izvedbi: Vozila s povećanom zapreminom, kiperi i produžene kabine, vozila hitne pomoći, hladnjače, terenska vozila, vozila s pogonom na sva četiri točka (4x4), putujuće trgovine, vozila za prijevoz osoba s ograničenom mobilnošću … U cilju jednostavne prerade, za vozilo Expert dostupne su priključne jedinice koje omogućavaju ugradnju dodatne električne opreme bez mijenjanja sheme za distribuciju električne energije vozila. Šasija s niskim podom koristi se kao podvozje za neke prerade s posebnim pričvršćenjima ili ojačanjima kako bi poduzećima za preradu omogućila sigurno pričvršćivanje potrebnih elemenata.
VIŠE MODULARNOSTI ZA VEĆU PRODUKTIVNOST
Moduwork klupa(i) Uz doplatu. , bočna klizna vrata(i) Uz doplatu. , izolacijska pregradna stijena(i) Uz doplatu.  ... Lako komercijalno vozilo PEUGEOT Expert nudi vam brojne mogućnosti uređenja unutrašnjosti za potrebe svih poslovnih korisnika. Za teretni prostor dostupne su pojedinačne obloge za pod i bočne stranice za sve površine. 

 
 
PEUGEOT EXPERT - DIMENZIJE

 
 
PEUGEOT EXPERT - DIMENZIJE

PEUGEOT EXPERT - SPOLJAŠNJE DIMENZIJE

Lako komercijalno vozilo kompaktnih dimenzija za poslovne korisnike.

 • Dužina: 495 mm (veličina M)(i) Standardna.  i 530 mm (veličina XL)(i) Produžena.  
 • Širina: 220 mm s vanjskim retrovizorima:
 • Visina: 1899 mm, 1930 mm (povećano dozvoljeno opterećenje)

PEUGEOT EXPERT - UNUTARNJE DIMENZIJE

PEUGEOT Expert nudi beskompromisan unutarnji prostor, čak i u električnoj izvedbi.

 • Korisna dužina: do 4000 mm

PEUGEOT EXPERT - NOSIVOST I KORISNA ZAPREMINA

Lako komercijalno vozilo PEUGEOT Expert nudi i kompaktne spoljašnje dimenzije i maksimalnu teretnu nosivost.

 • Dozvoljeno opterećenje: do 1400 kg za izvedbu Expert, do 1200 kg za izvedbu e-Expert
 • Korisna zapremina: od 5,3 do 5,8 m3 (veličina M)(i) Standardna.  i od 6,1 do 6,6 m3 (veličina XL)(i) Produžena.  

 
 
OUR BEST PEUGEOT EXPERT OFFERS

Take advantage of our latest offers.
 
 
OUR BEST PEUGEOT EXPERT OFFERS
Take advantage of our latest offers.

 
INOVACIJA ZA IZVRSNOST I EMOCIJE

Nivoi opreme, povezivanje, motori, sigurnost... Budući da profesionalni rad počinje dobrom opremom, lako komercijalno vozilo e-Expert opremljeno je najnovijim PEUGEOT inovacijama. 
 
INOVACIJA ZA IZVRSNOST I EMOCIJE
Nivoi opreme, povezivanje, motori, sigurnost... Budući da profesionalni rad počinje dobrom opremom, lako komercijalno vozilo e-Expert opremljeno je najnovijim PEUGEOT inovacijama. 
VOZAČEVO MJESTO
MOBILNI URED
OSTANITE POVEZANI
OPTIMIZIRANA UNUTRAŠNJOST
VISIOPARK 1
VOZAČEVO MJESTO
MOBILNI URED
OSTANITE POVEZANI
OPTIMIZIRANA UNUTRAŠNJOST
VISIOPARK 1

VOZAČEVO MJESTO

Funkcionalno i ergonomski dizajnirano vozačevo mjesto nudi položaj za vožnju koji je karakterističan za limuzine s petoro vrata i pruža brojna mjesta za odlaganje. Na posebnoj instrument tabli s 3,5“ matričnim ekranom u boji tekuće se prikazuju bitne informacije za vožnju poput nivoa dometa i mjerača snage (Charge/Eco/Power)(i) CHARGE (punjenje): Regeneracija/djelimično punjenje baterije - ECO: Optimalno iskorištenje energije - POWER: Najveća snaga .

MOBILNI URED

Ponesite svoj ured sa sobom kamo god idete. U unutrašnjosti vozila PEUGEOT Expert možete zajedno s naslonom za ruke izvući okretljiv stolić Moduwork(i) Uz doplatu.  te tako pretvoriti vozačevo mjesto u pravi ured na točkovima koja je ergonomski dizajnirana i ujedno praktična. 

OSTANITE POVEZANI

Zahvaljujući nosaču za pametni telefon(i) Dostupno u ponudi dodatne opreme. Nosač za tablet je prikladan za tablete do formata 11”. Tablet možete puniti preko USB priključka na čelnoj upravljačkoj ploči u neposrednoj blizini.   s integriranim kablom za punjenje i nosaču na armaturnoj ploči uvijek ćete imati pri ruci svoj digitalni pribor. Ako je vozilo opremljeno funkcijom Mirror Screen(i) Djelovat će samo za certificirane aplikacije Android AutoTM i Apple CarPlayTM, kada je vozilo zaustavljeno i/ili tokom vožnje, ovisno o primjeru. U toku vožnje su isključene određene funkcije aplikacija. Za određene sadržaje do kojih možete besplatno pristupiti svojim pametnim telefonom potrebno je sklopiti pretplatnički odnos za aplikaciju, jednakovrijednim certificiranoj aplikaciji Android AutoTM ili Apple CarPlayTM, koji je dostupan uz doplatu. Funkcija Mirror Screen djeluje, ovisno o primjeru, preko protokola Android AutoTM (za telefone sa sistemom Android) ili Apple CarPlayTM (za telefone sa sistemom iOs), ako korisnik ima sa svojim operaterom sklopljen telefonski pretplatnički odnos s pristupom internetu. svoj pametni telefon možete priključiti na ulaz USB, koji se nalazi na armaturnoj ploči. Prikazuju vam se kompatibilne aplikacije do kojih možete pristupiti neposredno putem 7-inčnog ekrana na dodir.

OPTIMIZIRANA UNUTRAŠNJOST

Sa svojom optimalno poboljšanom strukturom, PEUGEOT e-Expert nudi isto toliko prostora za teret kao i izvedbe s motorom s unutrašnjim izgaranjem i istim položajem za vožnju. Lakim komercijalnim vozilom na električni pogon možemo se voziti po gradu i parkirati, a pritom prevesti do 6,6 m3 korisne zapremine i do 1275 kg dopuštene nosivosti na visini manjoj od 1,90 metara. 

VISIOPARK 1

Kamera za pomoć pri vožnji unazad automatski se uključi prilikom prebacivanja mjenjača u položaj za vožnju unazad. Omogućuje prikaz prostora oko komercijalnog vozila s pogledom na okolinu i od gore pod uglom od 180°. Na slici terena iza vozila prikazane su i crte za navođenje koje se prilagođavaju kutu zakretanja upravljača. Kada su iza vozila prisutne prepreke, sistem će na zahtjev automatski približiti pogled i prikazati ga zajedno s ostalim pogledima. 

0 EMISIJA, 0 KOMPROMISA

Nepromijenjena korisna zapremina, glatka vožnja bez trzanja, tekuće ubrzavanje... Vožnja sa 100% električnim načinom pruža nove osjećaje bez bilo kakvog negativnog utjecaja na funkcionalnost. PEUGEOT e-Expert osigurava vam 0 grama emisija CO2 tokom vožnje, do 330 km(i) S baterijom 75 kWh i 230 kilometara po WLTP ciklusu s baterijom 50 kWh. Vrijednost homologacije određena je na temelju kombiniranog WLTP ciklusa ažuriranog 02. 01. 2022. Navedena vrijednost je prikazana u svrhu usporedbe. Važno: domet u stvarnim voznim uvjetima može znatno odstupati od ove vrijednosti, ovisno o opcijama, uvjetima korištenja vozila (stil vožnje, brzina, ukupna masa itd.), korištenju određene opreme (klima uređaj, grijanje itd.), tipu guma, stanju ceste i klimatskim uvjetima.   dometa (WLTP), brzo i intuitivno punjenje. 30 minuta za dobijanje 80% dometa. 
 
INDIVIDUALIZACIJA IZGLEDA VAŠEG VOZILA PEUGEOT EXPERT
Upoznajte našu nepogrešivu i estetski usavršenu dodatnu opremu dizajniranu za optimizaciju udobnosti i sigurnosti vašeg lakog komercijalnog vozila PEUGEOT Expert.
 
INDIVIDUALIZACIJA IZGLEDA VAŠEG VOZILA PEUGEOT EXPERT
Upoznajte našu nepogrešivu i estetski usavršenu dodatnu opremu dizajniranu za optimizaciju udobnosti i sigurnosti vašeg lakog komercijalnog vozila PEUGEOT Expert.

VODIČ ZA PRIČVRŠĆIVANJE 

STANICA ZA PUNJENJE 

KROVNI NOSAČ I LJESTVA

SET UNUTRAŠNJIH ZAŠTITA 

 
 
OUR SERVICES DEDICATED TO BUSINESS USERS
Discover our financing offers as well as our various insurance agreements, warranties, support and after-sales services for your business vehicle.
 
 
OUR SERVICES DEDICATED TO BUSINESS USERS
Discover our financing offers as well as our various insurance agreements, warranties, support and after-sales services for your business vehicle.
 
ZAGARANTIRANA PRIVLAČNOST
Lako komercijalno vozilo PEUGEOT Expert odmah je prepoznatljivo po visokoj vertikalnoj ukrasni maski, dok njegove profinjene linije naglašavaju fluidnost i moderan izgled karoserije.
 
ZAGARANTIRANA PRIVLAČNOST
Lako komercijalno vozilo PEUGEOT Expert odmah je prepoznatljivo po visokoj vertikalnoj ukrasni maski, dok njegove profinjene linije naglašavaju fluidnost i moderan izgled karoserije.
 
INOVACIJA JE NAŠA POKRETAČKA SNAGA
 
INOVACIJA JE NAŠA POKRETAČKA SNAGA
Uz svoje stalne zahtjeve za drastičnim smanjenjem lokalnih emisija svojih vozila, PEUGEOT je postao jedan od prvih proizvođača koji je u svoju serijsku ponudu uključio električno lako komercijalno vozilo s pogonom na vodikove gorive ćelije.

 
ZA JOŠ DULJA PUTOVANJA S ELEKTRIČNIM POGONOM

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 

 
NAPUNITE SVOJ
ELEKTRIČNI PEUGEOT

Kako možete napuniti svoje električno vozilo PEUGEOT: punjenje na privatnim ili javnim punionicama.
 
 
UPOZNAJTE PREDNOSTI
ELEKTRIČNOG POGONA
Električni pogon marke PEUGEOT pruža više prednosti: brzo punjenje, optimizacija dometa s obzirom na tip puta, tehnologije za povezivanje…