508

Upoznajte PEUGEOT 508: limuzina sa petoro vrata premium segmenta s odvažnim dizajnerskim potezima te elegantnim, zaobljenim i sportskim oblikom karoserije koja je nastala po inspiraciji na kupe vozila.

PEUGEOT 508 GT

RADIKALNA LIMUZINA SA PETORO VRATA
Preko niske karoserije, napetih linija te odlučnih i isklesanih slogovnih poteza, PEUGEOT 508 GT nam otkriva svu svoju eleganciju i inovativnost. PEUGEOT 508 GT, koji odmah prepoznamo po snažnom prednjem dijelu s kromiranom ukrasnom maskom s uzorkom šahovske table koju okružuju farovi Full LEDi, predstavlja radikalno modernu limuzinu sa petoro vrata. Njegovi oblikovni potezi su čisti, jednostavni i idealno uravnoteženi. Iz profila nam se otkrivaju atletska građa i linije karoserije koje se tijesno priliježu i protežu sve do izbočenih blatobrana.

PEUGEOT 508 GT LINE

VIŠE OD RIJEČI.
Vaš pogled će odmah privući zvjerska snaga i elegancija PEUGEOTA 508 GT Line kao i njegove zaobljene linije, prefinjeni dizajn, tehnološko usavršena oprema kao što je unutrašnji retrovizor "Frameless"i i njegovi visoko klasni atributi s potpisom GT Line.

ODVAŽNA ELEGANCIJA.
Prednji dio krase ukrasna maska s uzorkom šahovske table s kromiranom obrubom, kućište retrovizora u svjetlećoj crnoj boji i novi optički blokovi posljednje generacije koji naglašavaju pročišćene i odvažne linije novog PEUGEOTA 508 GT Line.

PEUGEOT 508 ALLURE

ODLUČNO MODERAN.
Elegantni, zaobljeni i sportski oblik karoserije PEUGEOTA 508 ALLURE nastao je po inspiraciji kupea, ali je očuvao svojstva limuzine sa petoro vrata. Od potpuno prvih konceptnih prikazai, dizajneri su dalje težili ka optimalnim odnosima koji su im uspeli uz pomoć inovativnih tehnoloških prijelomnica.

 

IZVAN USTALJENIH OKVIRA.
Preko cijelog zadnjeg dijela proteže se ukrasna letva u svjetleće crnoj boji koja naglašava trodimenzionalni učinak svjetala nastalih direktno po uzoru na konceptno vozilo "PEUGEOT Instinct". Uži zadnji dio krase blatobrani velikodušnih dimenzija, a dvobojne 18-inčne felge HIRONE s dijamantnim učinkom u lakiranoj boji Grey Dusti naglašavaju isklesanu muskulaturu PEUGEOTA 508 ALLURE.

KARAKTERISTIKE DIZAJNA

/image/20/8/2-peugeot-508-2018-047-frouvert.445208.jpg

KROVNI PROZOR, OTVOREN U SVIJET.
Pozivamo vas da intenzivno uživate u ljepotama krajolika kroz koje se vozite.
Panoramski krovni prozori nudi svim putnicima, i onim na zadnjim sjedalima, jedinstven širokokutni pogled nad okolinom.

/image/20/9/pc07-peugeot-508-2018-437-fr.445209.jpg

BESKOMPROMISNA IZVRSNOST.
Elegantna vrata bez okvira savršeno se podudaraju s pročišćenim linijama limuzine sa petoro vrata PEUGEOT 508 premium segmenta. Dizajneri su spojili cjelokupno svoje stručno znanje i pobrinuli se za beskompromisnu estetiku i kvalitetu: ravnoteža odnosa, završna obrada i nalijeganje spojeva odlikuju se savršenom preciznošću, tako da svaki najmanji detalj doprinosi njegovom usavršenosti.

/image/21/0/1-peugeot-508-2018-234-fr-wip.445210.jpg

SJAJNA SVJETLOST.
Za još više vizualne udobnosti kako danju tako i noću pobrinut će se novo dizajnersko prepoznatljivo osvjetljenjeiPeugeot koje je sastavljeno od farova Full LED s automatskim podešavanjem visine svjetlosnog snopai, prednjih LED pokazivača smjera i svjetala za osvjetljenje u krivini. Dostupni su vam optimalni uvjeti za vožnju i optimalnu sigurnost, jer ćete sve vrijeme dobro vidjeti i biti brzo uočljivi.

/image/21/1/peugeot-508-2018-238-fr-bis.445211.jpg

UVIJEK ĆE VAS PRIMIJETITI.
Osvjetljenje na zadnjem dijelu obuhvata trodimenzionalna svjetla 3D Full LEDi sa tri PEUGEOTOVE lavlje kandže koje prilikom zaključavanja i otključavanja vrata na potpuno originalan način zasvijetle. Njihova svjetlina odnosno jakost se automatski prilagođava vanjskim uvjetima, što vam osigurava još bolju vidljivost.

/image/21/2/1-peugeot-508-2018-429-fr.445212.jpg

MALA MJESTA ZA ODLAGANJE ZA DUGA PUTOVANJA.
Po cijelom putničkom prostoru raspoređena su brojna mjesta za odlaganje. Na prednjim sjedalima možete iskoristiti prostor u vratnim pločama i unutar središnje konzole i ispod nje. Predmeti su na dohvat ruke i putnicima na zadnjim sjedalima. Upoznajte sve maštovite sisteme koje vam nudi PEUGEOT 508.

/image/21/3/2-peugeot-508-2018-192-fr.445213.jpg

ISKORISTITE PROSTOR.
Veoma prostran prtljažniki može primiti vaše kofere i svu ostalu prtljagu te je izuzetno praktičan zahvaljujući širokim prtljažnim vratima. PEUGEOT 508 može biti opremljen i hands-free prtljažnim vratimai koja vam u povezanosti s funkcijom za hands-free pristup i pokretanje omogućavaju otvaranje i zatvaranje prtljažnika jednim samim pokretom noge koju primaknete ispod zadnjeg odbojnika.

/image/19/9/pc07-peugeot-508-2018-199-fr.445199.jpg

ODABERITE VRHUNSKE MATERIJALE.
Za limuzinu sa petoro vrata PEUGEOT 508 premium segmenta odaberite dekorativne dodatke i presvlake u plemenitim i bezvremenskim materijalima i i stvorite sebi životni prostor po mjeri koji će biti posvećen isključivo vašem dobrom osjećanju. Sjedite, zatvorite vrata i opustite se.

/image/21/4/pc07-peugeot-508-2018-248-fr.445214.jpg

BEZVREMENSKA MODERNOST.
Svaki detalj je promišljeno dizajniran kako bi dodatno poboljšao užitak u vožnji.

S plemenitim i bezvremenskim materijalima okružena unutrašnjost PEUGEOTA 508 GT serijski je dostupna u kožii i materijalu Alcantara® i opremljena volanom u potpuno zrnastoj perforiranoj kožii, armaturnom tablom, dok vratne ploče i središnju konzolu prekriva drvo tipa Zebrano.