P3008
P3008

Sportska terenska vozila (SUV - Sport Utility Vehicle) čine segment svestrano korisnih vozila koja nude zavodljiv dizajn, modularnost za sva iskušenja i optimalnu udobnost u vožnji za sve vrste putovanja.

Pozivamo vas da ih pogledate i prepustite se potpuno inovativnim, zanosnim i senzornim iskustvima u vožnji.

EFIKASNOST I UČINKOVITOST

Benzinski motori PureTech i dizelski motori BlueHDi, kojima su opremljena Peugeot SUV vozila, pravi su spoj učinkovitosti i tehnologija, a odlikuju se niskim emisijama CO2. Novi Peugeoti 3008 i 5008, dizajnirani na lakoj i modularnoj konstrukcijskoj osnovi EMP2, osiguravaju efikasnost i nisku potrošnju goriva. Ručni mjenjači BVM5/BVM6 i automatski mjenjač EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8) spajaju užitke u vožnji s učinkovitošću.

DINAMIČNOST I ERGONOMIJA

Sva Peugeot SUV vozila poznata su po svojim dinamičnim osobinama i sadrže brojne tehnologije koje pružaju izuzetnu udobnost. Vozačevo mjesto Peugeot i-Cockpit® kojeg čine kompaktni volan, instrument tabla u visini očiju i ekran na dodir, osiguravaju inovativnu vožnju i izuzetno praktično upravljanje. Uzdignut vozačev položaj omogućava bolju vidljivost koja pruža još više udobnosti u vožnji. Sistemi za pomoć u vožnji dodatno pojačavaju užitke za volanom i povećaju sigurnost putnika.

UDOBNOST I MODULARNOST

Sva Peugeotova sportska terenska vozila imaju prostranu putničku kabinu koja vozaču i putnicima nudi obilje udobnosti i sva potrebna mjesta za odlaganje. Unutrašnjost Peugeotovih SUV vozila nudi od 5 do 7 mjesta za sjedenjeI za cijelu porodicu. Osim prostrane unutrašnjosti, putnicima je dostupan i prtljažnik s velikom utovarnom zapreminom. Zadnja sjedala na preklapanje nude optimalnu fleksibilnost za sve vrste putovanja i djelatnosti.

ELEGANTAN DIZAJN I SPORTSKI IZGLED

Peugeot SUV vozila su robusna i istovremeno elegantna, čime vjerno čuvaju ugled robne marke. Njihov prepoznatljiv dizajn prepoznaje se po uzdignutom podvozju, horizontalnom poklopcu motornog prostora, vertikalno ugrađenoj ukrasnoj maski i naglašenim blatobranskim koševima.

SUV VOZILA PEUGEOT