Boxer
Boxer
Boxer

KIPER

Rješenje za sve kojima je potreban jednostavniji prijevoz i istovar materijala.

/image/82/7/peugeot_box_2014_077_fr1.201827.jpg

Boxer kiper je idealan partner za obavljanje djelatnosti u građevinarstvu. Isto tako je prikladan za radove održavanja lokalnih vlasti i obrtnika. Svojom bogatom serijskom opremom, koja uključuje ojačan zadnji ovjes i šire retrovizore (2,2m), a pored toga i kuku za vuču, pobrinut će se za najzahtjevnije zadatke sa kojima se suočavate u svom poslu.

UNUTRAŠNJOST

/image/81/6/boxer_asija_notranjost.201816.png
/image/81/7/boxer_sasija_notranjost.201817.png

Boxer vam nudi puno malih pažnji s kojima će vaš život biti još lakši. Njegovu kabinu odlikuju udobnost, osvijetljenost i korisnost. Putnički prostor, koji može da primi 3 putnike, dizajniran je na način da svako ima dovoljno prostora i mogućnost za udoban smještaj. Za još udobniju vožnju je dostupno vozačevo sjedalo i, čija visina se prilagođava vozačevoj tjelesnoj težini do 130 kg. 

SPOLJAŠNOST

/image/81/8/peugeot_boxer_sasija_zunanjost.201818.png

Stil oblikovanja spoljašnosti Peugeota Boxer je izrazito suvremen i ide u korak s vremenom. Zahvaljujući impozantnom odbojniku za maksimalnu zaštitu daje utisak izdržljivosti. Prednji farovi, koji su opremljeni dnevnim LED diodama ili sijalicama, ugrađeni su visoko i prednjem dijelu daju suvremen i prečišćen izgled.

DIMENZIJE

/image/83/1/prekucnik_dimenzije2.201831.png

PRERADE

Dostupne različite prerade:

  • zadnja stranica s automatskim otvaranjem
  • upravljač s produžetkom i prekidačima
  • elektro-hidraulički pogon kipera