Boxer
Boxer
Boxer

KOMBI / MINIBUS

Sa više različitih oblika karoserije i raspoloživom dodatnom opremom vaš Boxer će u potpunosti odgovarati vašim zahtjevima.

KOMBI / MINIBUS

/image/80/4/boxer_minibus.201804.png

Novi Peugeot Boxer je pomislio na sve kako bi vašim putnicima ponudio najviši stupanj udobnosti: veliki putnički prostor, grijanje i klima uređaj u zadnjem dijelu i, zračni jastuk prednjeg suvozača serijski, brojna mjesta za odlaganje manjeg prtljaga i veliki prtljažni prostor za najveće predmete. Pažljivo dorađenim detaljima novi Peugeot Boxer najbolje odražava pažnju prema putnicima. 

PROSTRANOST

/image/80/5/prostornost_2.201805.jpg
/image/80/6/prostornost_1.201806.jpg

Izvedba KOMBI: klupa za sjedenje za dva putnika naprijed i samostalno vozačevo sjedalo te dvije klupe za sjedenje za putnike u 2. i 3. redu. Bočna sjedala u 2. i 3. redu imaju ISOFIX pričvršćivače za dječju sjedalicu.

Izvedba MINIBUS: klupa za sjedenje za dva putnika naprijed i samostalno vozačevo sjedalo te samostalna sjedala za putnike u 2. i 3. redu.  

Obje izvedbe imaju mogućnost pojedinačnog suvozačevog sjedala podesivog po visini, sa podešavanjem u lumbalnom dijelu i podesivim naslonom za ruke.

UNUTRAŠNJOST

/image/80/7/peugeot_box_2014_043_fr_img.201807.jpg

Ko želi putničku kabinu preraditi u pravi produžetak svog ureda, novi Peugeot Boxer mu nudi širok izbor opreme, posebno zahvaljujući dvjema modela autoradia. Bluetooth® i USB priključak su dostupni serijski kod modela prvog nivoja, dok autoradio drugog nivoja ima 5-inčni ekran na dodir, što je prava ekskluzivnost ovog tržišnog segmenta. Na ekranu na dodir može se uz doplatu naručiti navigacijski uređaj ili kamera za pomoć pri vožnji unazad. Za još udobniju vožnju je dostupno vozačevo sjedalo sa suspenzijom i, čija visina se prilagođava tjelesnoj težini do 130 kg.  

DIMENZIJE

Boxer

PRERADE

Dostupne različite prerade.