Boxer
Boxer
Boxer

PRODUŽENA KABINA

Rješenje za sve kojima je osim teretnog prostora potrebno i rješenje za prijevoz putnika.

/image/85/0/boxer_podaljsana_kabina.201850.png

Izvedba CABIN CREW ima više staklenih površina, što pruža više udobnosti za putnike, a postoji mogućnost ugradnje pomičnih stakala u drugom redu. Putnici u Boxeru uživaju u širokom vidnom polju i odlično osvijetljenoj unutrašnjosti koja im na taj način nudi jednog od najprijatnijih ambijenata.

UNUTRAŠNJOST

/image/85/1/peugeot_cabin_crew_notranjost.201851.png
/image/85/2/peugeot_cabin_crew_notranjost_1.201852.png

Boxer vam nudi puno malih pažnji s kojima će vaš život biti još lakši. Njegovu kabinu odlikuju udobnost, osvijetljenost i korisnost. Putnički prostor, koji može da primi najviše 7 putnika (3+4), dizajniran je na način da svako ima dovoljno prostora i mogućnost za udoban smještaj. Za još udobniju vožnju je dostupno vozačevo sjedalo sa suspenzijomi, čija visina se prilagođava vozačevoj tjelesnoj težini do 130 kg.

SPOLJAŠNOST

/image/85/3/peugeot_boxer_cabin_crew_zunanjost.201853.png
/image/85/4/peugeot_boxer_cabin_crew_zunanjost1.201854.png

Stil oblikovanja spoljašnosti Peugeota Boxer je izrazito suvremen i ide u korak s vremenom. Zahvaljujući impozantnom odbojniku za maksimalnu zaštitu daje utisak izdržljivosti. Prednji farovi, koji su opremljeni dnevnim LED diodama ili sijalicama, ugrađeni su visoko i prednjem dijelu daju suvremen i prečišćen izgled. 

DIMENZIJE

Boxer

PRERADE

Dostupne različite prerade:

  • vozilo opremljeno krovnim prtljažnikom koji sadrži valjak za lakši utovar tereta, pohodnu ploču i zračni usmjerivač za smanjenje buke tokom vožnje na velikim brzinama. Mogućnost kupovine ljestvi.
  • komplet zavjesica
  • uređaj za vuču s priključkom ISO
  • gumeni zaštitni tepisi
  • PVC zaštita u prtljažnom prostoru
  • kamera za vožnju unazad