GAMA MODELA

PEUGEOT GAMA

Koji automobil odabrati - i kako biti siguran da činite pravu kupovinu? Odabirač automobila Peugeot pomaže vam uporediti razne modele.
Za privatne osobe ili privrednike, vi ste sigurni da ste pronašli vozilo koje vam je potrebno u našem širokom rasponu modela - od urbanih automobila do porodičnih vozila, od salonskih automobila do kombija.

Peugeot208_novi

GRADSKA VOZILA

Peugeot paleta gradskih automobila: malih gradskih automobila, pogodnih za gradsku vožnju. Mali automobil - velike performanse!

/image/65/5/article3-2.79655.jpg

SUV VOZILA

Nova paleta Peugeotovih SUV automobila. Prostrani, sa niskom potrošnjom goriva, luksuzni SUV sadrži najsavremenije tehnologije.

/image/25/1/peugeot-308sw-2017-201-fr.211251.jpg

PORODIČNI AUTOMOBILI

Porodični automobili kombiniraju zabavu i funkcionalnost. U firmi Peugeot vjerujemo, da praktičnost ne znači kraj divnog iskustva u vožnji. I sa malim kombijima, mini MPV vozilima, kompaktnim MPV vozilima i porodičnim hatchback automobilima u našoj paleti, tu je vozilo za svaku porodicu - i svakog vozača

7 sedezi

SA 7 I 9 SJEDIŠTA

Nema dovoljno mjesta za vašu sve veću porodicu? Ili je vaš posao prerastao Vaš prostor prtljažnika? Naša vozila sa sedam i devet automobila nude sve ovo i mnogo više.