5008

Uđite u novu dimenziju impozantnog stila, prostranosti i odvažnosti.
Svojim sportskim izgledom i izuzetnom fluidnošću, novi PEUGEOT 5008 dodatno je poboljšao svoj već moderni izgled svojih linija predstavljajući nam stilske zapovijedi sutrašnjice.
Poboljšano vozačevo mjesto PEUGEOT i-Cockpit i njegove vrhunske karakteristike nude vam najbolje osjećaje u vožnji i performanse limuzine za duža putovanja, tako da će putovanja premašiti sva vaša očekivanja.

DIZAJN

ODVAŽAN DIZAJN

Učinite zanimljivijom svoju zamisao o impozantnom stilu.
Novi PEUGEOT 5008 sa sedam sjedala na elegantan i zreo način obnovio je svoj već moderni oblik karoserije, postižući idealnu ravnotežu između performansi i profinjenosti.
Estetsko usavršen i elegantan prednji dio, kojeg krasi nova ukrasna maska bez okvira i oblikovno prepoznatljivo osvjetljenje marke, potpuno neprimjetno se uklapa u cjelinu zajedno s novim odbojnikom sa metalnim štitnikom i bočnim zračnim prorezima u svjetlećoj crnoj boji.
Sportski i dinamički stav podignute karoserije dodatno naglašava kromirani ukrasni umetak koji produžuje liniju farova sve do zadnjeg spojlera, a za dodatni učinak pobrinut će se i nove 19-inčne aluminijske felgei s dijamantnom obradom „San Francisco“* koje njegovom atletskom izgledu stavljaju „točku na i“.

UKRASNA MASKA BEZ OKVIRA

/image/93/3/peugeot-5008-2009styp-051.738933.jpg

POMIČNI PANORAMSKI KROV

/image/93/7/peugeot-5008-2009styp-057.738937.jpg

OPCIJA "BLACK PACK"

/image/93/0/peugeot-5008-2009styp-019b.738930.jpg

ZAPREMINE

Peugeot 5008 prostornost

PREDNJI FAROVI

/image/93/2/peugeot-5008-2009styp-050.738932.jpg

ZADNJA SVJETLA

/image/93/8/feux-peugeot-5008-2009styp-052.738938.jpg

UKRASNA MASKA BEZ OKVIRA

Nova vertikalna ukrasna maska bez okvira s isklesanim uzorkom šahovske table koja se preko tankih letvica proteže sve do svojih krajnjih točaka ukrašava prednji dio
s pročišćenim i neprekinutim linijama.

POMIČNI PANORAMSKI KROV

Krov "Black Diamond" opremljen krovnim prtljažnim nosačima od aluminija ističe snažan i pročišćeno oblikovni dizajn karoserije.
Pomični panoramski krov unosi u putnički prostor obilje svjetlosti i dodatne udobnosti, pružajući svim putnicima stimulativne doživljaje u vožnji.

OPCIJA "BLACK PACK"

Ko želi naglasiti dinamički oblik karoserije novog PEUGEOT 5008 može odabrati elegantne i profinjene dodatke u tamnoj boji iz novog opcijskog paketa „BLACK PACK“ koji je dostupan za najbogatije nivoe opreme GT i GT Pack:

  • ukrasna maska bez okvira i logotip „lava“ u tamnoj boji „Dark Chrome“,
  • monogrami PEUGEOT, 5008 i GT i krovni prtljažni nosači u matiranoj crnoj boji,
  • završna obloga, ukrasni profili prednjih blatobrana, ukrasni elementi krova i spojler te donji dio zadnjeg odbojnika u svjetleće crnoj boji,
  • i naposljetku novi PEUGEOT 5008 sa opcijom BLACK PACK opremljen je posebnim 19-inčnim aluminijskim felgama „Washington“ s dijamantnom obradom u „crnoj Onyx“ s lakiranim slojem „Black Mist“.

PROSTRANOST

U svojoj kategoriji spada među kompaktna vozila, novi PEUGEOT 5008 odlikuje se veoma prostornim površinama.
Raspored unutrašnjosti je vrlo pametno optimiziran, tako da od sada nudi izuzetan boravak i (skoro) bezgranične mogućnosti za raspored od 1 do 7 sjedalai.
Vozilo također nudi jednostavan pristup prtljažniku sa puno zapreminei zahvaljujući prtljažnim vratima s funkcijom za hands-free upravljanjei
koja omogućuje otvaranje i zatvaranje motoriziranih prtljažnih vrata jednim samim pokretom noge.

PREDNJI FAROVI

Njegov mačji pogled naglašavaju prednji farovi full LED s funkcijom EVSi koji su okruženi dnevnim svjetlima u obliku "osvijetljenih zuba" s kromiranim završetkom.

ZADNJA SVJETLA

Na zadnjem dijelu, čini se, da je moderni stav novog SUV-ja PEUGEOT 5008 još naglašeniji zbog potpuno poravnate svjetleće crne ukrasne letvice, novih modernih svjetala Full LED sa 3D efektom u obliku lavljih kandži prekrivenih prozirnim zatamnjenim staklom i kaskadnih pokazivača smjera.


VOZAČEVO MJESTO

AMPLIFIED TECHNOLOGY*

/image/93/1/peugeot-5008-2009styp-032.738931.jpg

*Ojačana tehnologija

Pojačajte svoje užitke za volanom modernog, inovativnog i ergonomskog vozačevog mjesta PEUGEOT i-Cockpit®.
Osim kompaktnog volana za praktičnije upravljanje i sedam prekidača Toggles switchesi, novi PEUGEOT opremljen je i novim središnjim 10-inčnim ekranom na dodir HD i novom 12,3-inčnom digitalnom instrument tablom u visini očiju koja omogućuje visokokvalitetni prikaz informacija i ima širok spektar podešavanja i mogućnosti prilagođavanja po mjeri, tako da možete detaljno pratiti glavne elemente vožnje bez skretanja pogleda s ceste.

/image/93/6/peugeot-5008-2009styp-055.738936.jpg

NOVA INSTRUMENT TABLA

Nova 12,3-inčna instrument tabla u visini očiju, koja se može podešavati i prilagoditi po mjeri, odlikuje se tamnijim crnim ekranom s poboljšanom rezolucijom koji omogućuje visokokvalitetni prikaz informacija i optimalno poboljšano pregledavanje informacija koje je vozač izabrao za brži odziv.


Peugeot 5008 povezljivost

POVEZIVANJE

Za potpuno bezbrižno vođenje imate na raspolaganju novi središnji 10-inčni ekran na dodir HD koji je dobro pregledan i odzivan. Djeluje u povezanosti sa paketom povezive navigacije s glasovnim prepoznavanjem koja prikazuje prometne informacije u realnom vremenu i opasne dionice by TomTom Servicesi .

Vaše omiljene kompatibilne aplikacije možete prenijeti na ekran na dodir zahvaljujući funkciji Mirror Screeni, a svoj pametni telefon možete napunitii na središnjoj konzoli.

Putnici na zadnjim sjedalima imaju na raspolaganju dvije USB utičnice za punjenjei.

Peugeot 5008 udobje

UDOBNO SJEDENJE

Dok ste udobno smješteni u sjedalima u obliku školjke AGRi s električno podesivim položajem i funkcijom masažei, možete uživati u kvalitetnim dekorativnim dodacima i presvlakama od plemenitih i bezvremenskih materijala.

Peugeot 5008 focal

PROČIŠĆEN ZVUK

Priuštite si visokokvalitetni zvuk Hi-Fi sistema marke Focal®i sa deset ugrađenih zvučnika koji u vozilu nude užitak čistog i prepoznatljivog zvuka. A centar zvučnik i visokotonske zvučnike krasi nova boja "Bronze Belem".

Peugeot 5008

NOVI EKRAN NA DODIR

Na dohvat ruke imate novi 10-inčni ekran na dodir HD visoke rezolucije koji je dobro pregledan i odzivan Preko njega možete pristupiti svim funkcijama i za uspostavljanje veze.

MOTORI

EFIKASNI MOTORI

/image/92/8/peugeot-5008-2009rc-008.738928.jpg

Novi PEUGEOT 5008 je izuzetno okretan i jednostavan za upravljanje, pri čemu nudi sve dinamičke performanse i zvučnu udobnost velike limuzine za duža putovanja.
Opremljen je benzinskim motorima PureTech ili dizelskim BlueHDi posljednje generacije marke Peugeot koji su dobili homologaciju Euro 6i i opremljeni su tehnologijom "Stop&Start".

Peugeot 5008 motor
  • motor 1,2L PureTech 130 S&S BVM6,
  • motor 1,2L PureTech 130 S&S EAT8,
  • motor 1,6L PureTech 180 EAT8,
  • motor 1,5L BlueHDi 130 S&S BVM6,
  • motor 1,5L BlueHDi 130 S&S EAT8,
  • motor 2,0L BlueHDi 180 S&S EAT8.
Peugeot 5008 eat8

Svojim učinkovitim motorima, koji mogu biti opremljeni automatskim mjenjačem EAT8i kao i zahvaljujući optimiziranoj masi i izuzetnom kratkom okretnom krugu, novi PEUGEOT 5008 pruža obilje udobnosti u živahnoj, okretnoj i preciznoj vožnji i uzbudljive užitke u vožnji.

TEHNOLOGIJA

PERFORMANCE IN ACTION*

/image/92/9/peugeot-5008-2009rc-010.738929.jpg

*Učinkovitost u vožnji

Na cesti će vas u novom PEUGEOT 5008 pratiti brojni sistemi za pomoć u vožnjii, kao na primjer automatsko kočenje u nuždi novije generacijei ili prošireno prepoznavanje prometnih znakovai...
A za bezbrižnu vožnju u gradu dostupni su vam sistemi za pomoć pri izvođenju manevara i parkiranjui: vizualna pomoć 360° za parkiranje i Park Assist.

Peugeot 5008 grip control

GRIP CONTROL

S tehnologijom Advanced Grip Controli možete proširiti svoje područje djelatnosti.
Ponašanje vašeg novog vozila PEUGEOT 5008 možete prilagoditi vremenu i uvjetima na cesti.
Na strmim uzbrdicama funkcija Hill Assist Descent Controli pomaže vam kontrolirati brzinu.

Peugeot 5008 night vision

NIGHT VISION

Za optimalan odziv tokom vožnje noću i pri slabijoj vidljivosti dostupna je infracrvena kamera sistema Night Visioni koja ispred vozila prepoznaje pješake ili životinje na udaljenosti do 200 metara izvan dometa prednjih farova.
Sliku zatim prikaže u vašem vidnom polju na digitalnoj instrument tabli, a istovremeno aktivira signal upozorenja.

Peugeot 5008 autonomno

POLUAUTOMATSKA VOŽNJA

Savladajte poluautomatsku vožnju s paketom "Drive Assist Plus"i. Sa sistemom za pomoć pri zadržavanju vozila na voznoj tracii i prilagodljivim tempomatom s funkcijom Stop & Goi automatski prilagođava brzinu da zadrži stalnu sigurnosnu razdaljinu do vozila ispred vas i istovremeno zadržava pravi smjer vožnje koji odredi vozač.