PRESKOČI NA SADRŽAJ
PEUGEOT 308

 
 
PEUGEOT 308 
JEDINSTVEN KAO I VI  


Kompaktna i senzualna limuzina s petoro vrata. Upoznajte novi imidž marke Peugeot.

Kod limuzine Peugeot 308 možete slobodno birati između električnog, priključno hibridnog, benzinskog i dizel motora. 

 
 
PEUGEOT 308 
JEDINSTVEN KAO I VI 

Kompaktna i senzualna limuzina s petoro vrata Upoznajte novi imidž marke Peugeot.

Kod limuzine Peugeot 308 možete slobodno birati između električnog, priključno hibridnog, benzinskog i dizel motora. 

 • Domet u 100 % električnom načinu: više od 400 km WLTP(i) U fazi homologacije. - Navedene vrijednosti dometa i potrošnje električne energije su u skladu s ispitnim postupkom WLTP, kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. dalje obaviti sva nova vozila. Mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i različite faktore kao što su: brzina, toplotna u unutrašnjosti vozila, stil vožnje i spoljašnja temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno od snage punjača koji je ugrađen u vozilo, od kabla za punjenje, a također i od tipa i učinkovitosti stanice za punjenje koja se koristi. Za detaljnije informacije možete se obratiti vašem prodajnom mjestu.  
 • Vrijeme punjenja: 30 min. za dobijanje 80 % dometa(i) Na brzoj javnoj punionici (100 kW)  
 • Emisije CO₂: 0 g/km
 • Snaga: 115kw (156ch)
 • Domet u 100% električnom načinu: Do 66 km(i) Homologacija dometa PEUGEOTA 308 u električnom načinu rada ovisno o izvedbi i nivou opreme: od 63 km do 66 km u kombiniranoj vožnji (prema WLTP kombiniranom ciklusu) i od 73 km do 79 km u gradskoj vožnji (prema WLTP gradskom ciklus). Vrijednosti prema ispitnom protokolu WLTP kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 26. 01. 2023. Vrijednosti su navedene u svrhu usporedbe. Važno: stvarna vrijednost dometa može biti prilično različita, ovisno o uvjetima korištenja vozila (stil vožnje, brzina, ukupna masa itd.), korištenju određene opreme (klima uređaj, grijanje itd.), vrsti guma, stanju ceste, klimatskih uvjeta itd.  
 • Vrijeme punjenja: 1 sat 40 min.(i) Na stanici za punjenje Wallbox (32 A) s jednofaznim ugrađenim punjačem (7,4 kW) dostupnim iz doplatu.  
 • Kombinirana vožnja: 1,1 litara/100 km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 - Vrijednosti WLTP: potrošnja u kombiniranoj vožnji 1,1 po WLTP ciklusu (l/100 km) - Emisije CO2 potrošnja u kombiniranoj vožnji WLTP: 24 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu WLTP kombiniranog ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji: 24 g/km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 - Vrijednosti WLTP: potrošnja u kombiniranoj vožnji 1,1 po WLTP ciklusu (l/100 km) - Emisije CO2 potrošnja u kombiniranoj vožnji WLTP: 24 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu WLTP kombiniranog ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Snaga: PLUG-IN HYBRID 180 e-EAT8 (110 kW)
 • Kombinirana potrošnja: 5,7 litara/100 km(i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 - Vrijednosti WLTP: potrošnja goriva u kombiniranoj vožnji 5,7 po WLTP ciklusu (l/100 km) - Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji WLTP: 128 (g/km). Homologacijske vrijednosti koje se određuju na osnovu WLTP kombiniranog ciklusa kojeg moraju za dobijanje homologacije od 1. septembra 2018. obaviti sva nova vozila su ažurirane 02. 01. 2022. Navedene vrijednosti su prikazane u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje, emisija CO2 i dometa mogu se mijenjati s obzirom na stvarne vozne uvjete pri upotrebi i raznih faktora kao što su: opcije, spoljašnja temperatura, stil vožnje, hitrost, ukupna masa, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, autoradio, navigacija, svjetla itd.), tip guma, stanje ceste, klima uvjeti u okolini itd.  
 • Emisije CO2 u kombiniranoj vožnji: 128 g/km
 • Snaga: PURETECH 130 EAT8 (96 kW)

ORDER YOUR PEUGEOT 308

Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.
ORDER YOUR PEUGEOT 308
Buy a new Peugeot car that's right for you, online on our website or in your chosen dealership.

YOUR 308 AVAILABLE IMMEDIATELY

Find your new 308 available now and benefit immediately from exclusive offers.

 

YOUR CUSTOMISED 308

Finish, colours or wheel rims, etc. Configure your Peugeot 308 according to your desires and benefit from advantageous conditions.

 
 
JEDINSTVEN IZGLED

Kompaktnu limuzinu Peugeot 308 s petoro vrata prepoznat ćete na prvi pogled zbog radikalno drugačijeg dizajna i izražajnih linija.

Na sebe upozorava atletski dizajniranim i snažnim linijama, a pažnju privlače i njegova LED svjetla u obliku tri lavlje kandže.

 
 
JEDINSTVEN IZGLED

Kompaktnu limuzinu Peugeot 308 s petoro vrata prepoznat ćete na prvi pogled zbog radikalno drugačijeg dizajna i izražajnih linija.

Na sebe upozorava atletski dizajniranim i snažnim linijama, a pažnju privlače i njegova LED svjetla u obliku tri lavlje kandže.

 
ISTAKNITE SVOJ STIL

Odaberite nijansu koja vam odgovara između šest vrhunskih boja. 
 
ISTAKNITE SVOJ STIL
Odaberite nijansu koja vam odgovara između šest vrhunskih boja. 

 
PRIPREMITE SE ZA NOVE EMOCIJE

Peugeot 308 opremljen je kompaktnim volanom s integriranim prekidačima, ugrađenim tehnologijama i najnovijim sistemima za pomoć u vožnji koji vam pružaju jedinstvene osjećaje u vožnji. 
 
PRIPREMITE SE ZA NOVE EMOCIJE
Peugeot 308 opremljen je kompaktnim volanom s integriranim prekidačima, ugrađenim tehnologijama i najnovijim sistemima za pomoć u vožnji koji vam pružaju jedinstvene osjećaje u vožnji. 
HOLOGRAFSKA INSTRUMENT TABLA 3D
10-INČNI EKRAN NA DODIR
TEHNOLOGIJE ZA POMOĆ U VOŽNJI
HOLOGRAFSKA INSTRUMENT TABLA 3D
10-INČNI EKRAN NA DODIR
TEHNOLOGIJE ZA POMOĆ U VOŽNJI

Peugeot i-Cockpit®

Vozačevo mjesto PEUGEOT i-Cockpit® posljednje generacije s kompaktnim volanom i integriranim prekidačima, instrument tablom 3D(i) U seriji kod izvedbi GT.  s 10“ digitalnim prikazivačem i 10“ središnjim ekranom na dodir visoke rezolucije nudi vam kvalitetnu ergonomiju i vrhunsku tehnologiju.

10“ EKRAN NA DODIR

10“ ekran na dodir visoke rezolucije Peugeota 308 pruža veliki raspon postavki i mogućnosti prilagođavanja po mjeri poput pametnih telefona.  

Sadržaj se prikazuje u nekoliko prozora s »widgetima« ili prečacima.  

 

Prekidači PEUGEOT i-Toggles(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi. - Za jednostavniju i sigurniju upotrebu, svaki prekidač i-Toggle je po mjeri podesiva prečica do omiljene aplikacije ili aktivnosti na središnjem ekranu (odbrana destinacija, podešavanje klima uređaja, omiljeni telefonski kontakti, radio stanica...).  potpuno su podesivi po mjeri, tako da pomoću njih možete brzo i intuitivno pristupiti osnovnim funkcijama za svakodnevnu upotrebu. 

 

 

 

SISTEMI ZA POMOĆ U VOŽNJI

PEUGEOT 308 opremljen je opsežnim izborom sistema za pomoć u vožnji koji osiguravaju veću sigurnost:  

 

 • Poluautomatska vožnja s novim paketom Drive Assist 2.0(i) U seriji ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  
 • Pomoć kod parkiranja s funkcijom Vision 360°(i) Uz doplatu ili nije dostupno ovisno o izvedbi.  
 • Sistem za nadzor mrtvog ugla s dugim dometom(i) U seriji, uz doplatu ili nije dostupno ovisno o verziji.  

 
INOVACIJA KAO POKRETAČKA SNAGA ODLIČNOSTI

Mogućnost odabira materijala, dizajna, priključne opreme, motora, udobnosti... 
PEUGEOT 308 ništa nije prepuštao slučaju. Imate sve što vam je potrebno za potpuno nova iskustva.
 
INOVACIJA KAO POKRETAČKA SNAGA ODLIČNOSTI
Mogućnost odabira materijala, dizajna, priključne opreme, motora, udobnosti...  PEUGEOT 308 ništa nije prepuštao slučaju. Imate sve što vam je potrebno za potpuno nova iskustva.

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED 

Sistem za informacije i razonodu PEUGEOT i-Connect Advanced pruža vam tekuće interakcije:  

 

 • Poveziva iskustva s glasovnim upravljanjem. 
 • Poveziva navigacija TomTom(i) Usluge TomTom® vam u stvarnom vremenu prikazuju sve bitne informacije za vožnju: prometne informacije, benzinski servisi, parkirališta, vremenska prognoza, traženje lokalnih interesnih točaka i opasne dionice TomTom Services (ovisno o zakonodavstvu u državi). Za sve ograničene usluge moguće je sklopiti pretplatu na 3 godine koja se može kasnije produžiti ili obnoviti na internetskoj stranici (plativo).  prikazuje informacije o prometu u stvarnom vremenu i opasne dionice TomTom Services.
 • Hands-free Mirror Screen(i) U seriji, uz doplatu ili nije dostupno ovisno o izvedbi. Djelovat će samo certificirane aplikacije Android AutoTM i Apple CarPlayTM kada je vozilo zaustavljeno i/ili tokom vožnje ovisno o primjeru. U toku vožnje su isključene određene funkcije aplikacija. Za određene sadržaje do kojih možete besplatno pristupiti svojim pametnim telefonom potrebno je sklopiti pretplatnički odnos za aplikaciju, jednakovrijednim certificiranoj aplikaciji Android AutoTM ili Apple CarPlayTM, koji je dostupan uz doplatu. Funkcija Mirror Screen djeluje, ovisno o primjeru, preko protokola Android AutoTM (za telefone sa sistemom Android) ili Apple CarPlayTM (za telefone sa sistemom iOs), ako korisnik ima sa svojim operaterom sklopljen telefonski pretplatnički odnos s pristupom internetu. 

UMIRENA ATMOSFERA

U putničkom prostoru PEUGEOTA 308 možete iskusiti novu vrstu dobrobiti zahvaljujući sljedećoj opremi:

 

 • Ambijentalno osvjetljenje s LED diodama (8 boja)
 • Premijski audio sistem Hi-Fi FOCAL®(i) Dostupno uz doplatu.  
 • Sistemi AQS i Clean Cabin(i) Uz doplatu kod izvedbe GT.  za obradu zraka 

UDOBNOST VISOKE KLASE

Kako na prednjim tako i na zadnjim sjedalima možete uživati u vrhunskoj kvaliteti boravka i optimalnoj udobnosti.  

 

Sjednite u vozilo i uživajte u kvalitetnim materijalima, udobnim sjedalima s funkcijama grijanja i masaže te grijanom(i) Dostupno uz doplatu.  volanu s integriranim prekidačima.

 

 
AKTUELNA PONUDA

 
AKTUELNA PONUDA

PEUGEOT 308

 

Lavlji bonus u vrijednosti od 1.000 KM*

prilikom kupovine vozila Peugeot 308

 

 

*Ponuda Lavlji bonus važi za fizička i pravna lica za sva vozila prodana (potpisan ugovor o prodaji) i isporučena do 31. 8. 2023. Važi samo za vozila s termičkim motorom za modele Peugeot 308 (1.000 KM).

 

 

 

 
 
WHY BUY ONLINE
 
 
WHY BUY ONLINE

DIMENZIJE

DIMENZIJE

PEUGEOT 308 - SPOLJAŠNJE DIMENZIJE

Iz svake perspektive jedinstveno kompaktno vozilo.

 

 • Dužina: 4367 mm
 • Širina(i) Bez vanjskih retrovizora. : 1859 mm
 • Visina: 1441 mm

PEUGEOT 308 - UNUTARNJE DIMENZIJE

Kako na prednjim tako i na zadnjim sjedalima putnici može uživati u izuzetno prostranoj unutrašnjosti i optimalnoj udobnosti.

 

Prednja sjedala (1. red)

 • Širina u visini laktova: 1443 mm
 • Visina grudi: 891 mm

 

Zadnja sjedala (2. red)

 • Širina u visini laktova: 1411 mm
 • Prostor u predjelu koljena: 129 mm

PEUGEOT 308 - ZAPREMINA PRTLJAŽNIKA

PEUGEOT 308 nudi vam velik i modularan prtljažni prostor s vrlo velikim otvorom:

 

 • 412 litara kod vozila PEUGEOT 308
 • 361 litara kod vozila PEUGEOT 308 PLUG-IN HYBRID

PEUGEOT 308 FOR BUSINESS USERS

 

Are you a business user? And you don't have a second to yourself? Take advantage of all of our dedicated services. Configure, order your Peugeot 308 or book an appointment for your vehicle's service directly from your office. 

Because among pros, we understand each other quickly and, above all, we understand each other very well.

ODABERITE OPREMU ZA SVOJ PEUGEOT 308

Osmislili smo širok izbor opreme i dodataka koji zadovoljavaju vaše najspecifičnije potrebe.
ODABERITE OPREMU ZA SVOJ PEUGEOT 308
Osmislili smo širok izbor opreme i dodataka koji zadovoljavaju vaše najspecifičnije potrebe.

KROVNA KUTIJA

KORITO ZA PRTLJAŽNIK

BOČNA SJENILA

KUKA ZA VUČU, SKIDAJUĆA BEZ DODATNOG ALATA

 
OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 

 
OTPUTUJTE JOŠ DALJE

Uskoro vam električna mobilnost marke PEUGEOT više neće biti nepoznata.

 
NAPUNITE SVOJ PEUGEOT
NA PRIKLJUČNI HIBRIDNI POGON

Kako možete napuniti svoje priključno hibridno vozilo PEUGEOT: punjenje na privatnim ili javnim punionicama.
 
 
UPOZNAJTE PREDNOSTI
ELEKTRIČNOG POGONA
Električni pogon marke PEUGEOT pruža više prednosti: brzo punjenje, optimizacija dometa s obzirom na tip puta, tehnologije za povezivanje…