ZAMJENSKI DIJELOVI

djelovi

Kada je u pitanju kupovina usluge i potrošnih dijelova za Vaš Peugeot mislimo da je važno da imate izbor. To je razlog zašto Peugeot nudi dva asortimana, tako da možete donijeti promišljenu odluku prije kupovine

PEUGEOT ORIGINALNI DIJELOVI

Peugeot originalni dijelovi su proizvedeni od strane Peugeot-a s tačnom specifikacijom pojedinog modela, te su identični onima koji su ugrađeni na vozilo u tvornici. Originalni dijelovi su izdržljivi s dugim vijekom trajanja i najbolji izbor ako tražite optimalne performanse po konkurentnim cijenama.

Peugeot u BiH svake godine organizuje servisne akcije koje su u največoj mijeri prilagođene klijentima. Omogućavaju što kvalitetnije i povoljnije održavanje njihovih vozila. Svi originalni rezervni dijelovi Peugeot imaju 1. godinu garanciju. Pozivamo sve vlasnike Peugeot vozila, da redovno prate sve informacije o servisnim akcijama putem zvaničnog website-a i medija.

PEUGEOT ODOBRENI / ZAMJENSKI DIJELOVI

Peugeot zamjenski dijelovi (EUROREPAR) su odlični, ako ste u potrazi za jeftinijom alternativom, ali još uvijek sa stručnim nivoom usluge i 1 godinom garancije. Ovi dijelovi su proizvedeni i dizajnirani da zadovolje sve evropske specifikacije i pogodni su za sve marke vozila koja su starija od 5 godina.

Dijelovi na raspolaganju su: Kočione Pločice / Diskovi; Setovi Razvodnog remenja; Pogonsko remenje; Alternatori; Svjećice; Auspusi; Hladnjaci; Vodene Pumpe; Setovi kvačila