UŠTEDITE NA ODRŽAVANJU VAŠEG VOZILA PEUGEOT

Za sljedeći servis zaustavite se kod najbližeg ovlaštenog servisera Peugeot gdje će se tim iskusnih stručnjaka pobrinuti za vaše vozilo.

 

Ekskluzivno za vas smo pripremili poseban popust u obliku vrijednosnih kupona 25 KM ili 50 KM* koje možete iskoristiti pri ugradnji rezervnih dijelova u vrijednosti većoj od 100 KM odnosno 200 KM.

 

Popust možete iskoristiti tako da prilikom posjete ovlaštenog servisera Peugeot kojeg ste odabrali priložite kupon. Kupon možete predočiti u štampanom ili digitalnom obliku. Vaš serviser će odštampati kupon i popuniti ga.

Lista ovlaštenih servisera Peugeot: kliknite ovdje.

Peugeot vrijednostni kupon 25
Peugeot vrijednostni kupon 50

*Kupon 25 KM važi za kupovinu originalnih rezervnih dijelova koji su ugrađeni na ovlaštenom servisu na kom su i kupljeni u iznosu od 100 KM i više (sa PDV). Kupon 50 KM važi za kupovinu originalnih rezervnih dijelova koji su ugrađeni na ovlaštenom servisu Peugeot na kom su i kupljeni u iznosu od 200 KM i više (sa PDV). Vrijednost kupona uključuje PDV. Kupon važi za fizička i pravna lica. Pojedinačni kupon možete upotrijebiti samo jednom i za jednu kupovinu. Kupon nije prenosiv i ne može se zamijeniti za gotovinu ni koristiti u druge svrhe. Kupon se može iskoristiti do uključujući 30. 6. 2022 na svim ovlaštenim Peugeot servisima. Slika je simbolična. Peugeot pridržava pravo do greški u sadržaju i ponudi.