Novi Partner
Novi Partner
Partner furgon

Svako gospodarsko vozilo je prijevozno sredstvo i istovremeno vitrina vlasnikovog izgleda, zato smo puno truda uložili u stilski dizajn, udobnost u unutrašnjosti i jednostavnu upotrebu vozila PEUGEOT PARTNER koji će u život profesionalnih korisnika

IZGLED "POSLOVNOG PARTNERA" SA PRAVIM KARAKTEROM

PEUGEOT PARTNER odlikuje se izdržljivim prednjim dijelom kojeg krase vertikalno ugrađena ukrasna maska i usavršeni optički blokovi. Zahvaljujući kratkom i horizontalno ugrađenom poklopcu motornog prostora, visokim linijama trupa i kratkim prevjesima, proporcije su idealno uravnotežene.
Za one koji puno vremena provode u svom vozilu, zvučna udobnost je od bitnog značaja, zato smo mu posvetili potpuno posebnu pažnju.

PEUGEOT i-COCKPIT®

PRVI PUT DOSTUPAN ZA GOSPODARSKO VOZILO

Naš pogled odmah privuku armaturna ploča vozila PEUGEOT PARTNER i njegov PEUGEOT i-Cockpit®.
Sve je na dohvat ruke kako bi se vozač mogao puno bolje koncentrirati na cestu i uživati u intuitivnim i dinamičkim doživljajima u vožnji zahvaljujući kompaktnom vozilu sa dva sportski odrezana dijelova. Instrument tabla u vozačevom vidnom polju omogućava listanje bitnih informacija za vožnju bez skretanja pogleda s cesta za veću sigurnost i udobnost. 8-inčni ekran na dodir sa kapacitativnom tehnologijom koji je ugrađen na sredini instrument table i okrenut prema vozaču kako bi vozač mogao neposredno i stalno pristupati glavnim funkcijama za udobnost: auto- radio, navigacija, podešavanje vozila, telefon …

KLUPA ZA SJEDENJE MULTIFLEX

ZA NOVU KVALITETU BORAVKA U VOZILU

PEUGEOT PARTNER može biti opremljen modularnom klupom za sjedenje Multiflexi koja omogućava da mogu tri osobe sjediti naprijed. Osim toga, moći ćete istovremeno prevoziti članove svojih timova i njihov alat te tako optimizirano iskoristiti sve puteve. Središnje sjedalo je šire, jer vozilo nema ručicu ručne kočnice.

Sklopiv naslon središnjeg sjedala ima integrirani pisaći stolić, zato može obavljati funkciju mobilne kancelarije. Stolić se može okrenuti kako prema suvozaču tako i prema vozaču. Mjesto za odlaganje ispod središnjeg sjedala može se zaključati lokotom.

Mjesta za odlaganje dizajnirana su za najrazličitije vrste korištenja profesionalnih korisnika, zato su ugrađena na dohvat ruke i maštovito raspoređena po putničkom prostoru: korito za prtljažnik, polica za odlaganje ispod stropa ili donji odnosno gornji pretinac za sitnice. Nalazi se nasuprot prednjeg saputnika u predjelu gdje je obično sigurnosni jastuk koji je sada ugrađen u oblogu stropa. Ovo mjesto za odlaganje je hlađeno, a u njega može se spremiti 15-inčno računalo i puniti ga preko 220-voltnog priključna pomoću otvora za dovod kabla.

NOVE MOUGĆNOSTI ZA BOLJU PRILAGODLJIVOST

Osim klasičnih nivoa opreme, za vozilo PEUGEOT PARTNER prvi put su dostupne i izvedbe "prêt à partir" (spreman za polazak, op. prev.) koje su posebno prikladne za određene vrste upotrebe.
Izvedba TEREN u potpunosti je prilagođena za vožnju po teško pristupačnim terenima i prikladna je za prijevoz teških, prljavih i dugih predmeta, a istovremeno omogućava dovoljno prostora za tri putnika.
Izvedba CESTA dizajnirana je za profesionalne korisnike koji prelaze toliko kilometara da više ni sami ne broje sate provedene za volanom, zato prvenstveno streme ka udobnosti i sigurnosti. Izvedbe se mogu dopuniti sa svim opcijama, čime udovoljavaju potrebama potpuno svih profesionalnih korisnika.
Možete se odlučiti i za izvedbu PRODUŽENA KABINA koja je prvi put dostupna za tvorničku ugradnju i tako iskoristiti modularni raspored svog vozila koji vam omogućava prijevoz 5 putnika, puno korisne zapremine i do 3,5 metara korisne dužine.

EUGEOT PARTNER CESTA

ZA ONE KOJI PRELAZE PUNO KILOMETARA

TIŠINA, UDOBNOST I SIGURNOST

Izvedba CESTA dizajnirana je za profesionalne korisnike koji prelaze toliko kilometara da više ni sami ne broje sate provedene za volanom, zato prvenstveno streme ka udobnosti i sigurnosti. Izvedba ima sljedeću opremu:

 • deblja zvučna izolacija za akustiku za primjer,
 • udobna sjedala,
 • Surround Rear Visioni,
 • sekundarna električna kočnica,
 • tempomat i limitator brzine vozila,
 • senzori za kišu i svjetlost,
 • ručni klima uređaj.

PEUGEOT PARTNER TEREN

ZA ONE KOJI SE SUOČAVAJU SA TEŠKO PRISTUPAČNIM TERENIMA

IZDRŽLJIVOST, ROBUSNOST I TERENSKA VOŽNJA

Izvedba TEREN u potpunosti je prilagođena vožnji po teško pristupačnim terenima i prikladna je za prijevoz teških, prljavih i dugih predmeta, a istovremeno omogućava dovoljno prostora za tri putnika. Izvedba sa nepokolebljivom izdržljivošću obuhvata:

 • uzdignuto podvozje,
 • velike točkove sa gumama Mud & Snow,
 • napredni sistem za kontrolu prianjanja (Advanced Grip control),
 • tri prednja sjedala,
 • pod za utovar sa oblogom od plastike,
 • učinkovitije osvjetljenje teretnog prostora,
 • rezervni točak.

PEUGEOT PARTNER PRODUŽENA KABINA

ZA PRIJEVOZ DO PET OSOBA

MODULARNOST, UDOBNOST I TVORNIČKA UGRADNJA

Po prvi put je za vozilo PEUGEOT PARTNER isključivo među opcijama PRODUŽENE izvedbe dostupna i PRODUŽENA KABINA za tvorničku ugradnju. Klupa za sjedenje u 2. redu preuzeta je od vozila PEUGEOT RIFTER za visoku razinu udobnosti i veoma puno prostora u predjelu koljena za ovaj automobilski segment. Još jedna jedinstvena karakteristika u ovoj kategoriji su sjedala u 2. redu koja se mogu složiti za potrebe prijevoza velikih predmeta, pri čemu je dovoljno prostora za suvozačevo sjedalo u 1. redu koje se isto tako može složiti za prijevoz dugih predmeta.

Kod produžene kabine možete iskoristiti sve sljedeće rasporede:

 • prijevoz 5 osoba s korisnom dužinom 1,45 m i korisnom zapreminom 1,8 m3.
 • prijevoz 4 osoba s korisnom dužinom 2,22 m i korisnom zapreminom 1,8 m3
 • prijevoz 2 osobe s korisnom dužinom 2,00 m i korisnom zapreminom 3,5 m3
 • prijevoz 1 osobe s korisnom dužinom 3,44 m i korisnom zapreminom 4 m3