Novi Partner
Novi Partner
Partner furgon

Pri razvoju vozila PEUGEOT PARTNER fokusirali smo se na osnovne potrebe profesionalnih korisnika: maksimalna učinkovitost u svim uvjetima.

PROVJERENO VOZILO

ZA PROFESIONALNE KORISNIKE

/image/15/0/peugeot-par-2018-032-fr-bis.500150.jpg

Njegove gabaritne dimenzije se potpuno uklapaju sa dimenzijama ovog automobilskog segmenta. Standardna izvedba je dugačka 4,40 metara, čime osigurava optimalnu korisnu dužinu od 1,81 metara. Njena zapremina iznosi od 3,30 m3 do 3,80 m3, ovisno o izvedbi, tako da se u vozilu mogu prevoziti dvije euro palete.

Za još veće potrebe za zapreminom dostupna je PRODUŽENA izvedba koja je dugačka 4,75 metara (+35 cm). Njena korisna dužina iznosi 2,16 metara, a zapremina utovarnog prostora proteže se od 3,90 m3 do 4,40 m3.

Prednji dio PEUGEOTA PARTNERJA dizajniran je na verziji konstrukcijske osnove EMP2 s kojom su opremljeni najnoviji modeli marke Peugeot. Ova provjerena konstrukcijska baza omogućava kraće prevjese i kratak krug okretanja za jednostavnije izvođenja manevara: promjer kruga okretanja između pločnika tako kod STANDARDNE izvedbe iznosi jedva 10,82 metara, a kod PRODUŽENE izvedbe 11,43 metara.

Odlučite se za paket za teretni prostor i, u kojem je dostupno učinkovitije osvjetljenje i četiri dodatna pričvršćujuća obruča u gornjem dijelu.

MODULARNOST ZA NAJRAZLIČITIJE POTREBE

KVALITETA BORAVKA U VOZILU

PEUGEOT PARTNER može biti opremljen modularnom klupom za sjedenje Multiflex i. Uz ovu opremu dobijemo ravan pod, 500 litara veću korisnu zapreminu i korisnu dužinu koja može kod STANDARDNE izvedbe dostići 3 metara, a kod PRODUŽENE čak 3,41 metara, pri čemu vozilo može još uvijek prevoziti dva putnika zahvaljujući sklopivom bočnom sjedalu; prijevoz visokih predmeta u prednjem dijelu zahvaljujući sjedištu bočnog sjedala koje se može i uzdignuti uz naslon.
Mjesto za odlaganje ispod središnjega sjedala može sa zaključati lokotom.

Mjesta za odlaganje dizajnirana su za najrazličitije vrste korištenja profesionalnih korisnika. Jednostavna su i maštovito raspoređena po putničkom prostoru: korito za prtljažnik, polica za odlaganje ispod stropa ili donji odnosno gornji pretinac za sitnice. Nalazi se nasuprot prednjeg saputnika u predjelu gdje je obično sigurnosni jastuk koji je sada ugrađen u oblogu stropa. Mjesto za odlaganje je hlađeno (ako je u opremi ručni klima uređaj), a u njega možemo spremiti 15-inčno računalo i napuniti ga preko 220-voltnog priključka pomoću otvora za dovod kabla.

Za sigurno pričvršćivanje prtljage vozilo je serijski opremljeno sa šest obruča za pričvršćivanje, a uz doplatu se mogu na sredini visine ugraditi još četiri dodatna obruča i učinkovitije osvjetljenje sa šest LED dioda koji su uz doplatu dostupni s paketom za teretni prostor.

Jednostavni pristup osiguravaju bočna klizna vrata (dostupno kao opcija) i zadnja krilna vrata (2/3 – 1/3) sa otvaranjem pod kutom od 180° (podizna prtljažna vrata dostupna su uz doplatu).