PRESKOČI NA SADRŽAJ
Konceptna vozila
 
 
NAŠA VIZIJA
S PRIVLAČNOŠĆU DO BOLJE BUDUĆNOSTI

PEUGEOT je predan električnim inovacijama i revolucionarnim tehnologijama koje utiru put novoj generaciji. 

 

 

 
 
NAŠA VIZIJA
S PRIVLAČNOŠĆU DO BOLJE BUDUĆNOSTI
PEUGEOT je predan električnim inovacijama i revolucionarnim tehnologijama koje utiru put novoj generaciji.
 
KONCEPTNO VOZILO PEUGEOT INCEPTION
Uvjereni smo da privlačnost jamči bolju budućnost. U svakom pogledu je ovaj stav izražen kod konceptnog vozila PEUGEOT INCEPTION. Predstavljamo vam radikalno novi jezik dizajniranja i novi sistem upravljanja s kretnjama preko upravljačkog sklopa Hypersquare koji se nalazi na sredini putničke kabine, slične pravom lounge salonu, u koju možete prosto zaroniti. Ovo konceptno vozilo sa svojim izoštrenim linijama, užicima u instinktivnoj vožnji i izuzetnom električnom snagom, iznova otkriva mogućnosti putovanja. 
PEUGEOT E-LEGEND
Sve što se odnosi na E-Legend prožeto je inovacijama. To je mnogo više od kompaktnog kupea. Naime, radi se o konceptnom vozilu koje kreće u budućnost s elanom, dinamikom i sveobuhvatnom tehnologijom.
KONCEPTNO VOZILO PEUGEOT INSTINCT
Zamislite vozilo koje je tako neprimjetno integrirano u vaš digitalni život tako da ga osjećate kao svoju drugu kožu. Intenzivniji osjećaji u vožnji konceptnog vozila PEUGEOT INSTINCT djeluju u simbiozi s vama i vašim potrebama.
KONCEPT PEUGEOT BOXER 4X4
Peugeot je predan otkrivanju novih područja, kako s tehnološkog tako i geografskog aspekta. Ovaj robusni revolucionar spaja najbolje iz oba svijeta i unosi novi život u kategoriju vozila za slobodno vrijeme.
 
 
POKREĆU
GA INOVACIJE

POKREĆU GA INOVACIJE
 
PEUGEOT nastoji strastveno ponuditi najsavremeniju tehnologiju i učiniti je dijelom vašeg svakodnevnog života. Ovu predanost utjelovljuje PEUGEOT i-Cockpit® koji u središtu svakog PEUGEOTA omogućuje sveobuhvatnu i intuitivnu kontrolu.